Hvordan overleve en første periode

Din første periode er en god og spennende ting, det betyr at du ikke lenger er en liten jente, og du blir en kvinne. Selvfølgelig kan det også være skummelt, spesielt hvis du ikke vet hva du kan forvente. Du har kanskje hørt andre kvinner klager over smerter og problemer som følger med å ha mensen. Slapp av, det er egentlig ikke så ille. Instruksjoner
en

Snakk med moren din, eller en annen voksen du stoler kvinne. Fortell henne at du bare fikk din første periode. De fleste kvinner kan huske å få sin første periode og alt av frykt og usikkerhet som gikk med den. Hun kan svare på eventuelle spørsmål du har, og hjelpe deg med å forberede for å ha mensen.
2

Besøk helsesøster kontor hvis du får din første periode mens du er på skolen. Sykepleierens kontor holder bind på lager, slik at de kan gi dem ut når noen får sin første periode, eller får sin periode uventet og er ikke forberedt. Fortell henne at det er din første periode, og hun kan også gi deg litteraturen for å forklare ting til deg, og svare på eventuelle spørsmål du har.
3

Gi deg selv med kunnskap. Forskning menstruasjonen på Internett eller gå til biblioteket og ta ut en bok. Lær om kroppen din og endringene som du skal gjennom i løpet av puberteten. Jo mer kunnskapsrik du er om perioder, jo mindre skremmende de er.
4

Gå til butikken for å kjøpe bind. Med tiden vil du kanskje prøve å bruke tamponger, men for din første periode, er det best å holde seg til å bruke pads.
5

Sett en bind på. Den største delen av puten går i ryggen i nærheten baken din. Fjern papiret fra undersiden av puten for å avdekke den klebende delen. Stikke den klebrige delen av puten til skrittet på undertøyet ditt. og deretter trusa di opp igjen. Du bør bytte bind 3 eller 4 ganger om dagen. Pakk den brukte puten opp slik at blodet er inne, så pakk den i toalettpapir og kaste den i kurven. Ikke prøv å skylle puten ned i toalettet.
6

Ta et par aspirin, eller produkter som markedsføres for menstruasjonssmerter, for eksempel Pamprin eller Midol, hvis du har kramper med mensen. Legging ned med en oppvarming puten eller en varmeflaske på magen kan også gi lindring fra ubehag.
7

leve livet ditt som du normalt ville. Har fått mensen ikke trenger å begrense din fysiske aktivitet eller påvirke din normale rutiner på noen måte.

helse

· Yogi Tea Detox 
· Hvordan lage en Behavior Intervention Plan for en autistisk barn 
· Grunner for Extreme tap i hår på kvinner 
· Terapeutisk Isjias Puter 
· Diet piller - hvor finner du den beste dietten piller 
· Usikre kinesiske urter 
· Hvordan en kiropraktor kan hjelpe Under graviditet 
· Hvordan å ansette en fulltids Sjåfør 
· Castor Oil & natron rettsmidler 
· Mita Compliance