Hvordan identifisere piller

Hva er den pillen? Du fant en uidentifisert medisin tablett eller kapsel i reisevesken, og du er ikke sikker på hva det er. Eller du fant noe i lommen på ungen jeans, og han sier "det er ingenting". Er det? Det er mulig å identifisere medisiner, og å skille commercia narkotika fra ulovlige stoffer. Her er hvordan du finner ut hva den ukjente pillen egentlig er. Instruksjoner
en

** Spør en Professional **

sikreste kilde til informasjon er på apoteket eller legen. Ta med noen uidentifiserte medisiner eller piller til dem for en positiv ID. De kan gjøre bruk av faglige referanser, sammen med sin egen kunnskap og erfaring, for å identifisere ukjente piller, medisiner eller andre stoffer.
2

** Go Online **

Du kan bruke den elektroniske Pill Identification Wizard på Drugs.com eller Pill Identifier på RxList.com. Skriv inn pille form, farge og eventuelle identifisere bokstaver eller tall, og trekk opp bilder av mulige treff.
3

** Sjekk Med FBI **

Divisjon for legemiddelinformasjon ved Food and Drug Administration (FDA) kan hjelpe til med identifisering via e-post.

Send DDI din narkotika beskrivelse på [email protected]. De svarer vanligvis innen en arbeidsdag, og kan være svært nyttig med stoffer som ikke møter opp i rutine pille identifikasjon systemer.
P Hvis mulig, ta et digitalt bilde av piller, og ta dette med i din e-post til DDI.
4

** Se etter illegale rusmidler **

California Department of Justice har pille identifikasjon verktøy for både medisiner og street narkotika på StopDrugs.org hjemmeside (se lenke i Resources).

helse

· Ambien misbruk bivirkninger 
· Hvordan få en syv hundre dollar i året for funksjonshemmede Veterans Klær Fra…
· Kjemoterapi bivirkninger på leveren 
· Ohio Medicaid Fordeler 
· Hvor trygt er brystimplantater 
· Hvordan kommunisere med en person med mild demens 
· Problemer med å bruke stetoskop 
· Spinal Fusion Kirurgi 
· Hvordan å leve et normalt liv etter å ha blitt diagnostisert HIV positiv? 
· Klø kremer for en Mosquito Bite