Hvordan bli en lisensiert Omsorgspersonen

stater krav er det forskjell, men de fleste statene krever sertifisering for hjem helse og sertifiserte sykepleiere hjelpere. Mens noen mennesker gjør ansette hjelpere uten sertifisering er det risiko i arbeidslivet uten sertifisering. Du trenger
Dokumentasjon av juridiske status Håndstad poster
Vis flere instruksjoner
en

Du må sikre at du har riktig papir arbeid og juridisk status for å søke om å jobbe i felten. Igjen mens noen mennesker velger å arbeide uten denne papirene du kjører risiko når du ikke har det.
2

For å bli sertifisert må du fullføre et treningsprogram som oppfyller sertifisering standarder for din tilstand. Jeg vet noen av våre lokale sykehjemmet tilby in-house ansatte opplæringsprogrammer for å fremme innenfra, men du kan også finne lokale programmer gjennom tekniske videregående skoler og andre programmer i ditt lokale område. Hvis du er interessert, er en måte å få informasjon til å ringe lokale sykehjem eller selskaper som tilbyr tjenester. I vårt område vil jeg sannsynligvis kalle Visiting Nurse å finne ut hvor de foreslo jeg få opplæring.
3

For å komme inn i disse programmene du vanligvis må ha noen medisinske undersøkelser og din tester og vaksiner trenger å være oppdatert. Du er nødt til å opprettholde dem når du arbeider i et anlegg som de fleste holder poster på filen for inspeksjoner.
4

Programmene varierer i lengde og kostnader avhengig av hvilket program du velger, og kravene i den tilstand. Kontroller at programmet du registrert i er en kvalifisert program under dine statlige standarder.
5 p Hvis du har et bestemt sted i tankene du ønsker å arbeide, sjekk med dem for å finne ut om de har en preferanse for hvor du får opplæring og sertifisering. Hvis lønner seg å ha de ferdigheter og vaner de ønsker i en ansatt.
6 p Hvis du ønsker å jobbe for som en privat plikt profesjonell, forskning for å avgjøre om du ønsker å jobbe for et byrå, eller rekruttere dine egne kunder. Pass på at du forstår fullt ut de skattemessige konsekvensene av å jobbe for deg selv og at uavhengig av dine arbeidsgivere ønsker du håndterer skatt papirene riktig.

helse

· Spørsmål å spørre en lege før leverkreft Kirurgi 
· Typer Nebulizers 
· Hva er en høy PSA nivå? 
· Se etter Tryggere sigarett Og Nyt Sunn Smoking 
· Hva er diabetes? - "Hva er diabetes" En kort oppsummering 
· Hjelp til å kontrollere blodsukkeret ditt Tilstand 
· Hvordan utvikle fri vilje og intensjon 
· Ringorm Behandling For Humans - Eliminer Ringorm Naturligvis 
· Lær om Food Allergy Asthma 
· Farene forbundet med asbest Fliser