Hva er Phenylethylamine HCL?

Phenylethylamine HCL er salt form av phenylethylamine. Fenylethylamin behandlet med saltsyre blir hurtig krystallisert i en saltform som er en monoamin-alkaloid med to stereoisomerer. Baseformen av fenyletylamin HCL finnes naturlig i noen matvarer, slik som sjokolade, er imidlertid mat kilder som dette metaboliseres for raskt å påvirke kjemien i kroppen. Identifikasjon

Molekylstrukturen til fenyletylamin HCL lett skilles som en aromatisk forbindelse, en som inneholder en benzenring fundament, med en to karbon alkan kjede som ender i en aminogruppe (nitrogen og to hydrogen) koblet til den andre posisjon på benzenringen. IUPAC nomenklatur navnet for dette stoffet er to-phenylethylamine HCL.
Effects

Phenylethylamine HCL handlinger for å øke dopamin nivåer i hjernen samt blokkere virkningen av dopamin sendere. Denne tosidige virkning handling forårsaker en stor oppbygging av dopamin i hjernen hvis eksponeringen utover blodhjerne barrieren ikke oppheves eller styres på annen måte. De med ADHD har blitt funnet å ha senket dopamin nivåer mens pasienter med schizofreni har vist seg å ha forhøyet dopamin nivåer. Dette faktum bekrefter den alvorlige effekten av phenylethylamine HCL utover blod-hjerne barrieren på menneskelig biokjemi.
Time Frame

Når de får lov over blod-hjerne barrieren, phenyletylamin HCL har en dyp effekt både nevrologisk og som en konsekvens følelsesmessig hos mennesker. Imidlertid har fenyletylamin HCL en meget kort halveringstid i mennesker når kontakt er gjort forut for blod-hjernebarrieren. En fem-til 15-minutters halveringstid er alt som vanligvis observeres innenfor mennesker som phenylethylamine HCL er svært raskt metaboliseres i kroppen av monoaminoksidase A, monoaminoksidase B, aldehyd dehydrogenase og dopamin betahydroxylase enzymer tilstede.

med Typer

Phenylethylamine HCL er grunnlaget for flere stoffer kjent som phenylethylamines. Det er flere dusin derivater av phenylethylamine HCL med godt dokumenterte effekter som varierer fra umerkelig under store doser som phenylethylamine HCL til dem som er svært unresearched, slik som 2C-B, som er merket som et forskningsprosjekt kjemisk og doseres med ekstremt intense effekter på 31 mg og over.
Hensyn

forskning av phenylethylamine HCL og det store flertallet av dets derivater er ofte akkreditert til verk av kjemikeren Alexander Shulgin. Den detaljerte undersøkelser av phenylethylamine HCL og dets derivater er dokumentert i Alexander Shulgin bok "Pihkal", som ble utgivelsen i 1991. Det er i dette arbeidet at likheter i phenylethylamine HCL til andre stoffer, som amfetamin, metamfetamin og dopamin, blir diskutert og deres tilsvarende effekter innenfor biokjemi av menneskekroppen.

helse

· Har HPV virus Ever Go Away? 
· Osteopatisk Og Akupunktur Klinikk de beste behandlingene Of Pain 
· Slik starter en funksjonshemmet Group Home 
· Bruk av triphala Churna 
· Hvordan reparerer jeg en Philips Ultralyd Svinger? 
· Hvordan å skille Rusted Eksos Components
· Hvordan identifisere symptomer på Isjias 
· Hvordan identifisere Polycytemi 
· Slik utfører en medisinsk Aseptisk Håndvask 
· Flate vorter Hva du må vite for å unngå å fange dem og hvordan du kan bli kv…