Om Integrerte Egenandeler

Major sykeforsikring er en type helseforsikring som gir dekning for et bredt spekter av medisinske behandlinger og prosedyrer. Noen forbrukere velger å legge en supplerende stort medisinsk politikk for å legge til dekning for flere påstander. De som velger dette alternativet kan motta integrerte egenandeler som et begrep av deres supplerende dekning. Bakgrunn: Egenandeler

Generelt er en egenandel et beløp som et forsikringsselskap ikke vil betale og må være fornøyd med den forsikrede. For eksempel, dersom et krav er $ 10.000 og egenandel fremgår av forsikring er $ 1000, ville forsikringsselskapet betale $ 9000, og den forsikrede ville være ansvarlig for de resterende $ 1000
Bakgrunn:. Supplemental Insurance

En supplerende forsikring er ment å utfylle en primær stort medisinsk politikk ved å betale for kostnader som ikke dekkes av den primære politikk eller er over den maksimale kravet størrelse for politikken. Supplerende store medisinske forsikring vanligvis bærer sin egen egenandel som kan vurderes på en rekke måter med integrert egenandeler være en.
Identifikasjon
p Med integrert egenandeler, beløp som er betalt med den primære store medisinske plan dekke hele beløpet for egenandel eller en del av det. Dette skiller seg fra andre typer egenandeler som kan alltid kreve betaling av en egenandel eller noen som krever betaling av en egenandel før supplerende forsikringen trer i kraft.
Fordelene

Avhengig av situasjonen, kan integrerte egenandeler resultere i at forsikrede aldri å måtte betale en egenandel for å ha nytte av en supplerende stort medisinsk politikk.
Hensyn

Integrert egenandeler er ikke tilgjengelig med alle supplerende forsikring planer. Hvis de forsikrede ønsker å ha muligheten til en integrert egenandel, er det viktig å lese nøye politikken for å sikre at funksjonen er inkludert i dekning.

helse

· Er det en rett til å sette en Lien på noens hjem for ikke å betale en Hospita…
· Hva er behandlingen for en NSAID Induced sår? 
· Laser Hårfjerning: Det beste alternativet for å fjerne uønsket hår 
· Brystreduksjon Forsikring Dekning 
· Funksjonelle Wellbeing Drikkevarer, Hva er Funksjonell sunnhet Cocktails? 
· Hvordan diagnostisere Hydrocephalus 
· Stop Sliter med vekttap 
· Hvordan fortelle et barn han har autisme 
· Trenger du en Yogamatte bag ? 
· Hvordan Reduser kateter-assosiert urinveisinfeksjoner