Om Medical credentialing

Medisinsk credentialing er prosessen med å undersøke kvalifikasjonene til en medisinsk faglig. Det er vanligvis gjennomført som del av ansettelsesprosessen for helseorganisasjoner eller som del av en evalueringsprosess for nåværende ansatte. Formål

Medisinsk credentialing er designet for å sikre at leger kvalifikasjoner og arbeidsutførelse oppfylle bestemte krav. Er utført på en jevnlig basis.
Typer

Medisinsk credentialing er utført på et bredt spekter av medisinske fagfolk. I tillegg til leger, kan dette inkludere psykoterapeuter, sykepleiere, fysioterapeuter og kiropraktorer.
Egenskaper

Medical credentialing ofte inneholder verifisere en lege har teknisk utdanning og drive kriminell bakgrunn og arbeid historie sjekker. Enhver malpractice forsikringskrav arkivert mot utøveren er undersøkt i tillegg.
Time Frame

Avhengig av den informasjonen som kreves, kan prosessen med medisinsk credentialing ta opp til fire måneder . Ekstra tid kan være nødvendig hvis de gjør evalueringen har spørsmål eller bekymringer om informasjonen som mottas.
Fordeler

credentialing øker pasientenes tillit til at helsepersonell har fått skikkelig opplæring . Det kan også gi utøvernes arbeidsgiver mer informasjon når du gjør en ansettelse beslutning.

helse

· Reparere Plywood splintering Edges
· Elder Care New York 
· Grunnleggende terapeutiske teknikker 
· Hva er fordelene med Bromaline? 
· Hvordan ser tynnere i tre enkle måter 
· Fremgangsmåte for detektering av tilstoppede arterier 
· Behandlinger for Helvetesild hos barn 
· Hvordan gi meg selv en Facial 
· Kjente årsaker til anfall hos voksne 
· Pre Bariatric Diet