Hvordan å drive en Home Health Care Agency

Ifølge en 10 november 2008 artikkel i US News, hjem helsetjenester etater stadig mer populært med en aldrende befolkning som verdsetter sin uavhengighet. Hjem helsevesenet gjør en eldre eller funksjonshemmet person til å motta den hjelpen de trenger i den komforten av deres eget hjem. Ved å utvikle en strategi for å drive et hjem helsesektoren byrå, kan du effektivt gi nødvendig omsorg kundene trenger. Instruksjoner
en

Forstå statlige og føderale forskrifter som regulerer virksomheten. Helsepersonell regelverk er i stadig endring og stadig mer komplekse. Få tid til å studere endringer i reguleringer og holde notater på endringer som påvirker din bedrift. Sørg for at dine ansatte forstår de regler og retningslinjer de må følge for å holde virksomheten i samsvar. Plan opplæring for de ansatte for å sikre full forståelse av byrå politikk.
2

ansette kvalifiserte medarbeidere. Det er viktig å nøye skjermen de ansatte, ettersom de vil være den primære kontaktpunkt i noen tilfeller for folk som er psykisk eller fysisk funksjonshemmede. Kjør forsiktig bakgrunnen sjekker og sysselsetting sjekker for å sørge for at dine ansatte er i stand til å håndtere et høyt nivå av ansvar. Se etter medarbeidere med erfaring i pleie-og omsorgsoppgaver. Planlegge regelmessige hjemmebesøk for hver av kundene dine til å se er det ingen problemer.
3

Utvikle en gjennomgang protokoll for ansatte og kunder. Dette er en god måte å sørge for at ditt hjem helsesektoren byrået fungerer effektivt, og følge riktig prosedyre. Planlegg en månedlig gjennomgang med klienter, deres familier og medlemmer av de ansatte. Snakk med kunder og familiemedlemmer om eventuelle problemer de har med de ansatte. Hold kommunikasjonslinjene åpne med de ansatte for å være klar for å utvikle problemer med klienter. Undersøke klager nøye for å sikre kvaliteten på tjenestene.
4

Se inn akkreditering og sertifisering for ditt hjem helsevesenet byrå. Disse prosedyrene gir legitimitet til virksomheten din og kan bidra til å øke din kundebase. Spesifikke sertifisering vil være nødvendig å la byrået å motta refusjoner fra Medicare. Sertifisering og akkreditering krever testing som involverer deg, medlemmer av ledelsesstruktur og medlemmer av de ansatte. Sertifisering hjelper også kunder og deres familier gjenkjenne er dine tjenester trygg og pålitelig. Spør medisinske fagfolk i ditt område for å henvise deg til de mest aktuelle programmene for ditt hjem helsesektoren byrå.

helse

· Natural Cures for Thrush Mouth 
· Hvordan behandle Black Fire Ant Bites 
· Hjem rettsmidler for neseblødning 
· Nyttige måter å øke Jord Conductivity
· Hvordan rense en Briar Pipe 
· Hjelpemiddelsentralen for quadriplegics 
· Gratis Mental Health Care Plans 
· Årsaker til Cervicle Cancer 
· Forskjellige typer Fødte 
· Hva er en Marius Bridge Dental?