Hva er noe jeg bør vite om ICD-9 Coding?

ICD-9 står for International Classification of Diseases. Det er en standardisert medisinsk koding verktøy som brukes i hele helsesektoren. ICD-9 koding skaper diagnose og prosedyre koder for leger og annet helsepersonell fagfolk til å lese og gjenkjenne når du arbeider med pasienter. Å vite om ICD-9 kodene kan hjelpe deg å tolke medisinske fremskritt notater, lese journaler og holde deg godt informert om forholdene for pasientene. Kodene Endre

Omtrent 13 000 ICD-9-koder finnes, men kodene endres fra tid til annen. Av og til er koder lagt til eller pensjonert fra ICD-9 koding liste, og de som bruker kodene i det medisinske feltet, slik som utøvere og billers, må holde deg oppdatert med den offisielle ICD-9 listen for å sikre at koding utføres korrekt . Fakturering en forsikring carrier med en pensjonert ICD-9 kode kan føre til avviste påstander og en administrativ byrde for å korrigere dem. Feil koder også føre til unøyaktige medisinske filer og notater, som er en kvalitet-og risiko-management problemet. Helsearbeidere samt allmennheten kan be om en offisiell koding endring, ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services. Den enkelte klageren må forklare hennes anbefaling og sende alt relatert materiale i forkant av en planlagt føderal kode modifisering møtet.
ICD-9 koder Generaliser

ICD-9-koder er generaliseringer eller sammendrag av forholdene, diagnoser eller prosedyrer, men de er ikke spesifikke eller detaljerte beskrivelser. Av denne grunn kan det være nødvendig for deg å tidvis kombinere to eller flere koder fra ICD-9 liste for å gjøre opp en fullstendig diagnose eller prosedyre. I tillegg er ICD-9 koding prosedyrer mangler "laterality", som betyr kodene selv ikke skiller mellom høyre og venstre side av kroppen. For eksempel, ville den samme koden brukes om en person forstuet venstre håndledd eller høyre håndledd.
Du kan bli en sertifisert Coder
p Hvis du ønsker å slå ICD-9 koding inn i en karriere, kan du bli en sertifisert koder. Coder sertifisering programmer er tilgjengelige for å trene studentene og teste dem på sin kunnskap om koder. De som passerer den endelige koding eksamen får sin coder sertifisering, som gjør dem en profesjonell koder. Med en sertifisert coder bakgrunn kan du jobbe i helsevesenet kvalitet ledelse, data validering, medisinsk compliance, krav, fakturering og medisinske journaler.
ICD-koder blir oppgradert

virkning fra 1. oktober 2013, er det ICD-9 bli overført eller oppgradert til ICD-10, som er et forbedret sett av koder som er mer detaljert og spesifikk. Mens ICD-9 har et gjennomsnitt på 13.000 kodene, vil ICD-10 har 68 000 koder og lengre tegn. Den vil bruke alfabetiske tegn og har en mer fleksibel prosess for å legge til nye koder til listen. Terminologi er også forventet å endre seg, ifølge American Medical Association. Dette betyr at sertifiserte programmerere vil måtte gå tilbake for en re-sertifisering.

helse

· Frittliggende Retina Behandling 
· Hvordan diagnostisere urininkontinens 
· Om å bruke narkotika gravid 
· Thyroid Disease & Cure 
· Hva er årsakene til nattesvette hos menn? 
· Hvordan bli kvitt det vorte virus i kroppen din 
· MR-kompatible Video & Sound Systems 
· Hvordan vite om du kan bruke en Dental Appliance for søvnapné 
· Hvordan å bleke tennene med Whiting Strips 
· Bryst & Jaw Pain