Om Medicare Death Fordeler

Familiemedlemmer kan være kvalifisert for en engangs Social Security død fordel. Den avdøde må ha oppfylt visse arbeidskrav som å betale inn i Social Security-programmet og arbeide for en viss tid for et familiemedlem til å motta en fordel. Valgbarhet

Betalingen skjer til gjenlevende ektefelle eller kvalifisert barn. Under visse omstendigheter, hvis du er skilt fra den avdøde kan du være kvalifisert for død fordel.
Bruk

Når du søker, må du oppgi navn og personnummer, boform for deg og den avdøde og informasjon om den avdøde ' s inntekt. Du må også gi den avdøde ' s navn, kjønn, fødselsdato, personnummer og opplysninger om eventuelle ugifte barn og nåværende og tidligere ektefeller.
Proof

Du vil bli bedt om å vise dokumenter som beviser at du er kvalifisert for fordeler. Du vil trenge en original fødselsattest eller bevis for fødsel, naturalisering papirer, militære utslipp papirer og en kopi av dine siste selvangivelse.
Betaling
p Hvis alle kravene er oppfylt, vil du være kvalifisert for en engangs utbetaling på $ 255 for å hjelpe til med begravelsen utgifter.
Samle

Gir en bank kontonummer vil tillate deg å motta betaling ved direkte innskudd. En sjekk kan sendes på mail hvis det er nødvendig.

helse

· Hvordan Detox Yourself Off av Suboxone 
· Yoga Fitness: Hvordan du super charge din helse 
· Hvordan Fil Medisinsk Forms 
· Hvordan få en flatere mage dag 
· Migrene Hodepine Symptomer 
· Sleep Medicine 
· Medisinske grunner for Memory Loss 
· Hva er de Holosync nivåer? 
· Virkningene av rådgivning på Teens 
· Stadier av revmatoid artritt