Hvordan Finance Nursing Home Care

Med den amerikanske befolkningen lever lenger enn noen gang før, er det viktig at vi alle har tenkt å finansiere sykehjem omsorg på et tidspunkt enten for oss selv eller for våre kjære. Selv i det tilfelle at vi ikke trenger å gjøre det, trenger vi fremdeles økonomisk trygghet å vite at vi kan gjøre det hvis vi må. Følg disse trinnene for å hjelpe deg med å finne den beste måten å finansiere sykehjem omsorg. Instruksjoner
en

Vurdere alternativer først. Når vi eller våre kjære nå en alder der leve uten assistanse ikke lenger er mulig, er det flere valg: hjem helsetjenester, omsorgsboliger eller sykehjem. Hver av disse alternativene gir hjelp og er avhengig av behovene til den enkelte kandidat og hver varierer koste.
2

Utvikle en finansiell plan før behovet oppstår. Det beste valget er å investere i langsiktig omsorg forsikring mens du er ansatt. Denne måten, er et lite beløp trekkes fra lønnen din hver måned gjennom årene, og du er i stand til å ha en finansiell reir-egg for å hjelpe deg når behovet oppstår.
3

Vit at Regjeringen vil bare hjelpe deg til en viss grad. Medicaid er et pålitelig alternativ for alle amerikanere, og det gjør dekke kostnadene for langsiktig omsorg, men hvor mye de gir er begrenset. Det er alltid viktige statister som vil gjøre livet mer behagelig, og du vil ønske å være i stand til å ha råd til dem, så setter penger til side for dette formålet er viktig.
4

Kjøp individuelle pensjonering kontoer (IRAS) og banksertifikater (CD) for å hjelpe deg å spare penger på en måte som begrenser skatteplikten. Hvis du tar din pensjonisttilværelse midler og sette dem inn CDer og IRAS, kan du beholde mesteparten av dine midler uten Uncle Sam å ta en så stor del av pengene. Disse pengene kan da bli plassert i hendene på en pålitelig familiemedlem eller advokat som kan bidra til å fordele midlene for langsiktig omsorg.
5

Beskytt ditt hjem ved deeding det til en av dine barn eller en pålitelig familiemedlem. På denne måten passerer hjem direkte til kjære i tilfelle død og pengene kan ikke brukes til å finansiere eksisterende gjeld til noen som mottok kostbare langsiktig omsorg før forgår.
6 < p> Ansette en advokat som spesialiserer seg på eldre lov. På denne måten kan den advokat hjelpe deg med å forberede for ganske komplisert område av finansiell planlegging for langsiktig omsorg.

helse

· Grønnsaker uten Karbohydrater 
· Symptomer på en Trakk Muscle 
· Natural Cures For Vaginal Herpes 
· Kjøp Pheromones 
· Menneskelige befolkning Kloning Effects 
· Problemer adolescences møter når de har diabetes 
· Forstå Eye eksamen Cost 
· Slik fjerner du en Fishhook fra huden 
· Sirkulasjons sykdommer og lidelser 
· Fettsuging i Magen