Hva er fordelene med å dø i et sykehjem?

Som mennesker alder, sykdommer fremdrift og død blir overhengende, kan sykehjem være et positivt sted for å dø. Selv om det er vanskelig å finne noen fordeler når man dør, forgår i en trygg, sikker, omsorgsfulle omgivelser ofte gjør prosessen med døden mer behagelig og enklere for alle involverte. Hensyn

Fordi sykehjem ansatte avtale med død og døende på en daglig basis, de ofte får spesiell opplæring for å bli mer komfortabel med prosessen, få mer kunnskap i sin rolle som helsepersonell, og ansette ferdighetene som trengs for end-of-life omsorg og sorg støtte. Mange sykehjem også vedlikeholde retningslinjer for medfølende end-of-life omsorg, smerte ledelse og familiær støtte.
Egenskaper

Du kan bli kjent med vilkårene for hospice omsorg , men visste du at det kan leveres i mange sykehjem? Hospice omsorg er vanligvis tilgjengelig for de som har mindre enn seks måneder igjen å leve. Som hospice er et fokus på omsorg og ikke en kur, det er en aktiv prosess ment å gi god symptom kontroll, smertebehandling, og lettelse fra plagsomme plager. Hospice omsorg er utført av tverrfaglige team, slik at pasientene kan godt delta i deres liv og forbli sammenhengende og fungerer samtidig som omgir seg med folk som bryr seg om deres trivsel og velvære for sine kjære.


Flere funksjoner

Sykehjem kan også gi lindrende behandling, som er definert av Verdens helseorganisasjon, er den "aktive total behandling av pasienter som har sykdommen er ikke lydhøre for kurativ behandling. " Palliativ omsorg hjelper pasienten og hans eller hennes kjære administrere fysisk smerte, følelsesmessig uro og åndelige spørsmål. I likhet med hospice omsorg, er målet å gi døende pasienter med den beste livskvaliteten mulig. Imidlertid kan behandling gis til mennesker med dødelig og uhelbredelig sykdom som har levealder lenger enn seks måneder.
Misforståelser

For mange ordene "sykehjem" få tanker om omsorgssvikt og overgrep. Heldigvis, i de fleste tilfeller er dette langt fra den milde, respektfull omsorg i langsiktig omsorg fasiliteter. Generelt, folk velger å jobbe i sykehjem på grunn av sin medfølelse, omsorg og evne til å takle vanskelige situasjoner med aldring, sykdom og død. De fleste sykehjem ansatte ikke bare er i stand til profesjonelt samhandle med beboere og deres familier, de også er i stand til å utvikle personlige relasjoner og behandle pasienter som familie.
Fordelene

Sykehjem ansatte generelt har tilgang til smertestillende medisiner og adaptiv utstyr som brukes til å gjøre pasientene mer behagelig. Personalet består vanligvis av leger, sykepleiere, prester mennesker, ernæringsfysiologer, terapeuter og mer. Å ha muligheten til å konsultere team av fagfolk kan gjøre prosessen med å dø litt mer behagelig for pasientene og deres kjære.

helse

· Uregelmessig menstruasjon Naturlig behandling og hjem rettsmidler 
· Hvordan leve med Herpes Simplex 1 
· Slik Cure HPV Vorter 
· Hva er farene ved en kiropraktor? 
· Håndleddet Range of Motion Therapy splinter 
· Hvordan få en kopi av et HLR sertifisering kort 
· Breast Cancer Symptomer og Diagnose 
· Helse Bekymringer og plast mat containere 
· Eyebobs Reading Glasses 
· Hvordan å Identifisere symptomer på hjernerystelser i Babies