Hvordan forsone seg med døden av en kjær

På et tidspunkt vi alle må komme til enighet med tapet av en kjær. Enten det er en forelder, et barn, et kjæledyr eller en venn, vi alle sørger forskjellig, men det er noen fellestrekk og noen praktiske tips til å komme seg gjennom sorgen. Du trenger
Tid
Support
Muligens Therapy
Vis flere instruksjoner
en

Den berømte sveitsiske /amerikansk psykolog Elisabeth Kübler-Ross først dokumentert kjent stadier av hvordan noen tar sin egen dør i hennes berømte bok "On Death and Dying". Det hun diskuterte Dabda. Forkortelsen står for etappene en dødssyk pasient går gjennom før du kommer til enighet med det faktum at de er døende. Trinnene er: Denial, sinne, forhandling, depresjon og til slutt aksept. Akkurat som en person som er døende går gjennom disse trinnene, slik at også gjøre dem igjen oftere enn ikke.
2

Det første skrittet for å sørgende et tap er å sette det i perspektiv. Noen dødsfall, for eksempel døden av et barn, er mye vanskeligere å håndtere enn andre dødsfall, som død av en forelder. Når det er sagt, reagerer alle forskjellig og har forskjellige mestring. De som er religiøse ofte akseptere døden lettere enn de som er ateist. Dette er åpenbart på grunn av det faktum at mange religiøse mennesker virkelig holde på håpet og trodde at de vil igjen bli gjenforent med en du er glad i et liv etter døden. Likeledes, noen mennesker er veldig pragmatisk og ufølsom og kan bare gå videre. Vi ofte ikke vet hvordan vi skal reagere før det skjer med oss.

Det første folk flest bør forvente er fornektelse. Du vil oftere enn ikke være i sjokk med mindre det var en langvarig sykdom og forventet. Fornektelse fører ofte forferdelige drømmer hvor du våkner opp med å gråte tro hva du vet var en drøm og realisere det er faktisk ekte. Tillat deg selv denne gangen. Gråter utgivelser smerte.

Anger er neste trinn som ofte følger med spørsmålet: «Hvorfor meg?". Dette er noe som også er normalt, og du må innse det er ikke bare deg, vil vi alle miste noen på en gang. Hvis du føler deg isolert delta i en støttegruppe på dette tidspunktet, særlig av dem som mister en kjær for vold eller et barn for eksempel

Pruting er vanlig og kommer vanligvis i form av angivelse;. "Hvis bare jeg hadde noen flere minutter eller litt mer tid til å si ... eller gjør .... "Igjen, bli trøstet at du gjorde alt du kunne. Selv om noen dør når du ikke får sammen, ha tro du er tilgitt, og hvis du føler at dårlig, søke terapi.

Depresjon er den mest normale reaksjon og varer lengst. Dette er en sorg periode og en tid bør du være omgitt av støtte være det venner, familie, religion eller terapi. Du må gå gjennom dette for å komme til det siste punktet av aksept. Dette er den hardeste og lengste etappe.
3

I alle dødsfall du vil ha spørsmål og sinne og tristhet. Måle din reaksjon. Spør dine venner og familie til å være der for deg og være der for dem hvis de også mistet noen. Ikke forvent eller bli sint hvis noen andre nær den du mistet får over det raskere enn du, vi har alle vår egen sorgprosessen.
P Hvis du er deprimert for en lengre periode er det alltid anbefalt at du bør søke profesjonell hjelp eller ved hjelp av en religiøs rådgiver. Bare snakker om det hjelper ofte.
P Hvis du lider et tap som skyldes vold eller en uventet tap av et barn du bør definitivt oppsøke en støttegruppe. Disse tapene er spesielt vanskelig å komme over og ta lang tid. Å gjøre mening ut av tapet, som far til Adam Walsh eller Natalee Holloway mor eller Polly Klaas 'far gir ofte mening og minne til din kjæres død.

Uansett hva ditt tap, husk at det er enkelte og blir en stund til du kan komme videre med livet ditt, men tiden vil gjøre det litt bedre, selv om det er alltid et hull. Sørgende er ikke lett, men det er en naturlig del av livet.

helse

· Behandlinger for Acid Reflux GERD 
· Lage et treningsprogram som er riktig for deg 
· Hvordan vite når skal man oppsøke lege for Uforklarlig Hodepine 
· Hvordan Cover Up metall bukseseler 
· Hva kan man forvente med diabetes 
· Lymfom Informasjon 
· Raskt vekttap Boot Camp 
· Clif Bars:? Energi for hver Bite 
· Slik unngår du at Diabetes Foot Problemer 
· Medisinplanter og dyr fra regnskogen