Hvordan takle blir holdt Gjennom en Baker Act

The Baker Act er en lov i Florida som tillater en person å bli holdt ufrivillig i en krise enhet i 72 timer. Du kan bare gjøre dette til en person når han er en fare for seg selv eller andre på grunn av psykisk sykdom eller rusmisbruk. Håndteringen blir Baker Handlet er ikke en lett oppgave, og du kan være veldig forvirret. Instruksjoner
en

Innse at dette blir gjort for din egen trivsel. Din familie ønsker ikke å skade deg selv og har gjort den tøffe beslutningen om å Baker handle deg. Forstå at denne beslutningen ikke kommer lett, og de sannsynligvis føle seg fryktelig om det.
2

Prøv å slappe av. Krisen enheten kan holde deg ufrivillig i opptil 72 timer, så du trenger bare å være der for tre dager på det meste. Panikk vil bare gjøre deg mer opphisset.
3

Fortell sannheten når du blir spurt. Du vil måtte gjennomgå en psykiatrisk evaluering mens du er der og det beste du kan gjøre er å være ærlig med terapeuten. Hvis de mener at du ikke trenger å være der, må de slipper deg. De er opplært til å oppdage liggende så ikke prøv å lyve for å komme ut av det.
4

Snakk med familie og venner. De kan hjelpe deg å finne ut av ting. Mange mennesker har til å treffe bunnen før de får hjelp, og opplever Baker Act kan være at bunnen for deg. Hvis du viser at du gjør fremskritt for å få behandling, kan legene velge å slippe deg tidlig.
5

Hjelp deg selv når de slipper deg. Gå et normalt liv og fortsette å gå på jobb og sosialt samvær. Søker behandling i form av samtaleterapi eller medisiner kan være svært gunstig. Hvis du ble en fare for deg selv mens du bruker narkotika, vurdere å gå gjennom en detox program og bruke et støttesystem som Anonyme Alkoholikere.

helse

· Medisiner som brukes i akutt migrene hodepine 
· Hva er de helsemessige fordeler av Himalaya salt lamper? 
· Dampkjel i et trangt rom: Viktigste 
· Kan du ha Mild hjerteinfarkt og ikke vite det? 
· Teknikker for å overføre fra gulv til en stol med Hemiplegia 
· Hva er årsakene til sengevæting hos voksne? 
· Creative Bruksområder for yoghurt 
· Oljesøl og deres effekter på marine Animals
· Hjem rettsmidler for Candida - vanlige årsaker og behandlinger 
· Gamma Oryzanol Side Effects