Mood Swing Symptomer

Humørsvingninger er en normal del av livet. Et individs humør kan endre seg avhengig av en rekke faktorer: forholdet problemer, liv stress eller hva skjer under en gitt dag. Men det er noen mennesker som opplever alvorlige humørsvingninger uavhengig av omstendighetene rundt dem. Disse type humørsvingninger kan påvirke hvordan de enkelte funksjoner i dagliglivet, og kan føre til problemer på skolen, på jobb eller i relasjoner. Det er symptomer på humørsvingninger som kan identifiseres av fagfolk. Depressiv Mood Swing

Feeling trist, tårevått, irritabel, bekymringsfullt og engstelig er typisk for en depressiv episode. Depressive episoder er diagnostisert når symptomer som inkluderer tap av appetitt, tap av energi, endringer i søvnmønster og tanker om døden eller døende er til stede og store nok til å påvirke funksjon. Hvis disse følelsene og symptomer er vedvarende over en periode på to uker, kan en diagnose av alvorlig depresjon bli vurdert.
Manic Mood Swing

Feeling opprømt, euforisk og på toppen av verden er typisk for en manisk episode. Maniske episoder er diagnostisert når symptomer som oppblåst selvtillit, økt energi, lite eller ingen søvn, økt snakker og risikofylt atferd er betydelig nok til å påvirke funksjon.
Bilder Mixed humørsvingninger

ha stemninger som svinger fra depresjon til mani anses blandede humør episoder. Blandede episoder er diagnostisert når symptomer på både maniske og depressive episoder blir observert hver dag over en periode på minst en uke og innflytelse fungerer.
Evaluering

Evaluering av humør svinger er en fordel hvis en person lider i skole, arbeid eller relasjoner. En person med alvorlige humørsvingninger kan søke hjelp fra en mental helse profesjonell som vil være i stand til å vurdere og anbefale alternativer for behandling hvis nødvendig.
Behandling

Behandling for humøret svinger som er diagnostisert som oppfyller kriteriene for en stemning lidelse kan omfatte rådgivning, medisinering og /eller sykehusinnleggelse avhengig av hvordan humørsvingninger er påvirker daglig fungering.

helse

· Sinus infeksjon behandlingstilbud 
· Hip Resurfacing Gir tilbake til Active Life 
· Hvordan behandle PCOS 
· Fat Burning Furnace gjennomgang Er det noen bra? 
· Hvordan Care for en Hentet Molar 
· Pinworm Disease 
· Rengjøring selskaper i NYC 
· Hvordan bruke svenske Bitter Topically 
· Barn allergisymptomer 
· Diabetiker medisiner og vekttap