Hva er behandlingen for ungdom med stoffmisbruk?

Ifølge National Institute on Drug Abuse, 23,6 millioner personer 12 år og eldre tiltrengt rusbehandling i 2006. Hvis en tenåring lider av en rusmisbruk lidelse og ikke får behandling, kan det føre til problemer i alle områder av livet som dem knyttet til skole, sosiale spørsmål og familie. Det er mange behandlingstilbud for unge rusmisbrukere. Tenåringer og deres familier bør se en profesjonell for behandling anbefalinger. Individuell rådgivning

Ett alternativ for behandling av ungdom med rusmisbruk lidelser er individuell rådgivning, som kan bestå av kognitiv-atferdsterapi rådgivning eller motiverende intervju. Tenåringer er en god plass for kognitiv-atferdsterapi rådgivning, fordi det hjelper dem å lære om deres tanker og mennesker, steder og ting som bidrar til deres bruk av narkotika. Motiverende intervju er en teknikk som brukes med rusmisbrukere å få dem motivert for behandling.
Familievern

En viktig komponent i behandling av ungdom med noen psykiske lidelse er familievern , fordi tenåring foreldre er de som kan forsterke ferdighetene lært i rådgivning hjemme. En time i individuell veiledning per uke vanligvis ikke hjelpe en person med mindre teknikker brukes under timer utenfor rådgivning. I familievernet, familiemedlemmer diskutere sin rolle i rusmisbruk, hvordan de kan hjelpe tenåring og hvordan de har blitt påvirket av rusmiddelbruk. Også, som de unge avtaler med stoffbruk, kan familien rådgiveren bistå familiemedlemmer med sunn kommunikasjon.

Gruppeveiledning

Ungdommer ser ut til å reagere mer til sine jevnaldrende enn til sine foreldre og andre voksne på grunn av deres utviklingsstadiet, så gruppen rådgivning kan være en effektiv behandling for berusede tenåringer. I gruppen rådgiving, gruppemedlemmene tilby støtte til hverandre og konfrontere hverandre når det trengs. Det er nyttig for ungdom til å føle seg forstått av sine jevnaldrende, som oppstår på en rekke gruppeutstillinger rådgivning miljøer.
Intensiv poliklinisk programmer

Noen intensive poliklinisk programmer eksisterer for å hjelpe ungdom som misbruker rusmidler. Disse programmene krever tenåring til å delta på gruppe, individ og familievern. For eksempel kan en intensiv poliklinisk program krever den unge til å delta på opp til 20 timer i uken for gruppeveiledning samt ukentlig individ og familievern. Denne type program er trinnet før rehabilitering eller innleggelse programmer og er en god plass for tenåringer som bruker på en jevnlig basis og krever mer intensive tjenester enn ukentlig rådgivning.
Rehabilitering

p Hvis en tenåring bruker en farlig mengde narkotika og sette sitt liv i fare, kvalifiserer han for rehabilitering i institusjon. Dette kan være kort sikt, som varer fra en uke til en måned, eller lang sikt, noe som kan vare mer enn et år. Hvis en tenåring deltar rådgivning økter eller en intensiv poliklinisk program og kan ikke slutte å bruke ved hjelp av dette programmet, er han også en kandidat for rehabilitering. Noen ganger tar det tenåring å komme bort fra sine jevnaldrende til å slutte å bruke rusmidler.
Medisinering og Detox

Noen stoffer som heroin og alkohol er farlig å slutte uten medisinsk assistanse i en avgiftning program. Tenåringer som har drukket alkohol hver dag over en lengre periode vil trenge hjelp av en lege for å slutte å drikke uten fare for deres helse. Også noen tenåringer bruker narkotika til selvmedisinering seg fra depresjon og angst. Hvis tenåringen slutter å bruke, kan depresjon eller angst øke. Derfor kan en psykiater anbefale et antidepressivum eller anti-angst medisiner for å hjelpe med disse symptomene.

helse

· Slik unngår du at en Seroma Etter Mageplastikk Surgery 
· Enkle tips for behandling av acne 
· Tegn og symptomer på Hypothyroidsim 
· Hvordan ta pulsen på en Foot 
· Kinesisk medisin for Nyre Pain 
· Hva bør en Emergency Response Plan Inkluder? 
· Bivirkninger av Sucralfate 
· Hvordan beregne Osmolalitet 
· Hvordan bli kvitt rynker 
· Opiatavvenning Behandlinger