Hva er EAP tjenester?

En Employee Assistance Program er en ressurs levert av arbeidsgivere eller fagforeninger for å forbedre den mentale og fysiske helse og produktiviteten til de ansatte. Programmene varierer i bredde, fra single-fokus programmer som ansatt rusmisbruk programmer til brede, proaktive programmer som gir et bredt spekter av tjenester til arbeidstakere, arbeidsgivere og deres familier. Funksjon

EAPs arbeid med veiledere og ledere til å identifisere problemer som påvirker den ansatte på arbeidsplassen, og å gi konfidensiell hjelp til den ansatte i å håndtere problemene. EAPs vil noen ganger har in-house-programmer, men generelt henvise den ansatte til rådgivning og behandling fagfolk i samfunnet. Formålet med programmet er å hjelpe den ansatte adresse personlige og familiære problemer, og deretter gå tilbake til full produktivitet på arbeidsplassen.
Typer problemer

EAP programmer bistå ansatte og deres familiemedlemmer med rusmisbruk, psykisk helse, familie problemer, arbeidsrelatert stress, arbeid-konflikt og arbeidsrelatert traumer.

typer programmer

Programmer som tilbys inkluderer alkohol, tobakk og narkotika behandling programmer, sinne, stress, konflikthåndtering, post-traumatisk hendelse rådgivning og individuell rådgivning for å løse spesielle behov den ansatte eller hennes familiemedlemmer.
forebygging og helse vedlikehold optimalisering

Mange EAPs modellen seg etter helse vedlikehold optimalisering programmer og forsøke å maksimere de ansattes helse og produktivitet gjennom forebyggende tiltak. De tilbyr støtte proaktivt for å bistå ansatte før helse og arbeid produktivitet problemer begynne.
Cost

EAP-tjenester leveres uten kostnader for ansatte. Kostnaden av tjenestene er vanligvis kontrakt og dekket av arbeidsgiver eller fagforening, som subsidiere tjenestene fordi de til slutt spare penger på grunn av økt produktivitet blant de ansatte.
Varighet

Vanligvis er behandling gitt gjennom EAPs problem-fokusert og kortsiktig. Dersom den ansatte eller et familiemedlem krever lengre og mer intensive tjenester, de ofte kan fortsette med samme leverandør, men den ansatte eller den ansattes helseforsikring vil måtte dekke kostnadene for ytterligere behandling.


helse

· Voksen Blindtarmbetennelse Symptomer 
· Måter å søke etter Osteopatisk klinikk 
· Hva er en sikkerhetsmargin? 
· Instruksjoner for Crest Whitening 3D Strips 
· Florida Medicaid Forskrift 
· Steder for å få Colonics i Pennsylvania 
· Hvordan løse problemet med tenåringer og mobiltelefon Kjøring 
· Om Alternative fossile ressurser 
· Hvordan lage en medisinsk Tillatelse Slip 
· Hvordan oppmuntre noen med Brain Cancer