Hvordan Fil for Stress på Long-Term Funksjonshemming

Mange mennesker har kortsiktige funksjonshemming (STD) forsikring gjennom sine arbeidsgivere. STD erstatter hele eller en del av en arbeidstaker lønn hvis han blir deaktivert for en kort periode, vanligvis mindre enn seks måneder. Langsiktig uførhet (LTD), som noen arbeidsgivere tilbyr, og kan også kjøpes privat, erstatter omtrent halvparten av en arbeidstaker lønn for en periode på flere år etter at hun blir ufør. Den vanligste grunnen til at folk fil for LTD er skader på muskler eller bein, men noen mennesker også oppleve psykiske problemer, som for eksempel ekstrem stress, noe som gjør dem ute av stand til å arbeide. Du trenger
Disability politikk
Advokat
Uttalelse fra lege eller psykiater
Vis flere instruksjoner
en

lese retningslinjene nøye. Noen LTD politikk ikke gi noen dekning for psykiske problemer, noen ganger referert til som nervøse eller mentale lidelser. Andre kan ikke tilby dekning for stress, spesielt, men kan gi fordeler for stress-relaterte diagnoser som post-traumatisk stress lidelse, tvangslidelser eller panikklidelse.
2

ansette en advokat som spesialiserer seg på LTD hevder. En dyktig advokat kan fortelle deg nøyaktig hva slags dokumentasjon forsikringsselskapet er ute etter og kan hjelpe deg å fullføre noen nødvendige papirene.
3

Skaffe uttalelser fra leger og psykiatere som har behandlet deg eller som behandler deg. Ideelt sett uttalelsen skal inneholde diagnose, det faktum at din tilstand er så alvorlig det hindrer deg i å arbeide, noen behandlinger som har mislyktes i å lindre tilstanden din, eventuelle behandlinger du er for tiden gjennomgår og en prognose.
4

Logg samtykke danner slik at forsikringsselskapet kan få tilgang til din journal for å ta en beslutning om hvorvidt kravet er gyldig.
5

Appeal om nødvendig. Mange krav for psykisk helse uføretrygd blir slått ned første gang de er presentert. Hvis du blir nektet fordeler, arbeide med advokat for å påklage vedtaket på en riktig måte.

helse

· Symptomer på Isjias Nerve Pain 
· Hvor å finne mat kalorier og mat Ernæring Informasjon 
· Hvilke tjenester tilbyr Medi-Cal Cover? 
· Telltale tegn på en ansiktsløftning 
· Hva er forskjellen mellom eksterne hemorroider og indre hemorroider 
· Kosmetisk kirurgi Kostnader Info Om Cosmetic Surgery Kostnader 
· Øvre forben extensor sene Skader 
· Farene ved å bruke syntetisk hår Spray 
· Ekstrem trøtthet Symptomer 
· Amebiasis Life Cycle