Hvordan å holde Spirit Up

Down økonomi, arbeidsledighet, dårlig helse og samlivsbrudd er alle ting som driver humøret lav. Det virker noen ganger som om livet er uoverkommelig når ting slår surne. Enkle ting som bidrar til at ditt humør opp igjen bidra til å lette spenninger og stress moderne liv hauger på deg. Holde motet oppe kan du møte daglige utfordringer med glans og stirre ned problemer. Selv opprettholde et mer positivt syn på ting gagner ditt humør og spirit. Instruksjoner
en

Tilbring tid med sine kjære og gamle venner. Når ned, finne gamle skolekamerater og chums via online sosiale medier. Be dem om å "venn" deg og komme tilbake i kontakt. Unngå å snakke om blues, istedenfor å fokusere på gamle eventyr og ablegøyer fra high school og college.
2

Ta kjæledyret ditt til parken. Hvis du er en hund elsker og har canine kjæledyr, er det ingenting som gjenoppretter åndene som å se firbente venner bundet ved de enkle gledene ved en kastet ball, en god boltre seg og en givende rubdown etter lek. Studier viser kjæledyr lavere hjertefrekvens og gi lengre levetid til eiere enn de som ikke har kjæledyr.
3

Face dine problemer head-on. Når problemene synes overveldende, går hjernen inn i en "survival"-modus som ofte fører til å spille det verst tenkelige spillet. Fjern frykten ved å dele direkte med årsaken til stress. Selv om det kan være ubehagelig i begynnelsen, utdanner det deg. Når du føler kompetanse, er sjansen stor for selvtilliten øker og ånder heis.
4

Slå av TV og sette ned avisen for en spell. Får en daglig bombardement av dårlige nyheter via TV og avisene serverer bare for å få åndene ned. Lese om naturkatastrofer og ned økonomier tar sin toll. Gi nyhetene en pause i noen dager og lade opp batteriene.
5

Kom deg ut i solen. Studier viser at daglige doser av vitamin D, som produseres i kroppen gjennom solens stråler, øke humør. I tillegg utøvelsen av bare vandre i solen utgivelser endorfiner, en stemning enhancer. Hvis du bor i nord, der vinteren og grå himmel er til stede, kjøpe en SAD (Seasonal Affective Disorder) lys som simulerer sollys. Bruke minst 30 minutter om dagen foran lyset for å øke sprit.

helse

· Hva er farene ved å blande Drugs & Alcohol? 
· Rogaine behandling for Alopecia areata 
· Omsorgsboliger Vs. Sykehjem 
· Hva er den beste naturlige middel for ADD? 
· Hvordan bli en medisinsk transcriptionist i Australia 
· Medisinske årsaker til Insomnia 
· Hvis hendene Give Away Your Age, Prøv Younger Hands Cream Eller Strivectin Hand…
· Cons of Anti-depressiva 
· Hva er fordelene med en to dagers Diet? 
· Er de stadier av Greif den samme i alle kulturer?