First Aid & HLR sertifiseringer

Mange folk ikke innser hvor viktig beredskap er før en situasjon oppstår. Det er flere førstehjelp og HLR sertifiseringer tilgjengelig for folk som er pålagt å ha legitimasjon for jobbene sine, eller for de som ønsker å bevæpne seg med ferdigheter til å redde et liv. Grunnleggende førstehjelp
En grunnleggende førstehjelp sertifisering er nyttig for fagfolk som trenger en rask oppfriskning.

Grunnleggende førstehjelp fokuserer på skadeforebygging, inkludert de 12 vanligste nødsituasjoner og tilsvarende førstehjelp prosedyrer. HLR I dag tilbyr førstehjelpskurs, som er et oppfriskningskurs for fagfolk som tidligere har hatt førstehjelp sertifisering. Kurset tar opptil en time å fullføre og etterfølges av en test med 26 true-eller-falske spørsmål. En grunnleggende førstehjelp sertifikat og sertifisering lommebok kort, som er gyldig i tre år, er gitt til de som klarer å fullføre kurset.
Førstehjelp, HLR og AED
The American Røde Kors omfatter defibrillator instruksjon i sin førstehjelp og HLR kurset.

Den amerikanske Røde Kors tilbyr en to-års sertifisering kurs i førstehjelp, hjerte-lungeredning og automatisk ekstern defibrillator (AED). Førstehjelp teknikker inkluderer behandling av en rekke skader, herunder brannsår, sår og ryggmargsskader, blant andre. Studentene også lære hva du skal gjøre i tilfelle av plutselig sykdom, hjerneslag, beslag, biter eller forgiftning. Elevene lære å ta vare på voksne, barn og spedbarn med å puste eller hjerte-nødhjelp. Til slutt, elevene lære å bruke en automatisk ekstern defibrillator ved hjertestans.

Heartsaver HLR
First responders som brannmenn krever en Heartsaver sertifisering.

Folk som må reagere på kriser i sin linje av arbeid ta Heartsaver HLR-sertifisering, som lærer HLR og lindring av utenlandsk-kroppen luftveisobstruksjon hos voksne, spedbarn og barn. Eksempler på jobber som krever denne sertifiseringen er sikkerhetsvakter, brannmenn, politi og andre lay respondere. En MTN Heartsaver HLR kursavslutning kort og to-års sertifisering er gitt til de som fullfører kurset, som tilbys av American Heart Association.
BLS for Health Care Providers
Grunnleggende livredning sertifisering lærer redning puste og bag-maske teknikker.

The American Heart Association Grunnleggende livredning for helsepersonell kurset er for helsepersonell som må vite hvordan du skal utføre HLR og andre livreddende ferdigheter. Kurset lærer anerkjennelse av livstruende kriser, hvordan å gi HLR, bruk en AED og effektivt lindre kvelning. Emner som dekkes er bag-maske teknikker, American Heart Association kjede av overlevelse og redning puste for voksne, barn og spedbarn. Det inkluderer også HLR trening med en avansert luftvei. Kurset ferdigstillelse kortet er gyldig i to år.

helse

· Tips for god Ear Helse 
· Slik Cure Beard Flass 
· Hvordan hjelpe en bekjent takle selvmordstanker 
· En dobbel hake kan gjøre deg se feit, stygg og gamle Det er trist men sant! 
· Røyking kan føre Skin Rynker 
· På Vekttap og vekttap kosttilskudd 
· Hva er mild hjertesvikt ? 
· Hvordan å bleke Porselen Proteser 
· Angina Hjerte Symptomer 
· Slik bruker Hånd Bremser på en rullator Walker