Tdap vaksine bivirkninger hos voksne

Voksne anbefales å få en stivkrampe, difteri, kikhoste (Tdap) vaksine hvert 10. år eller hvis de får en alvorlig såret. Det er imidlertid en risiko for bivirkninger med enhver vaksinering. Hva Tdap Beskytter mot

stivkrampe, difteri og kikhoste (Tdap) vaksine beskytter mot lås kjeve, difteri og kikhoste.
Hvem bør ikke få Tdap

Tdap anbefales ikke for folk som har hatt en dårlig reaksjon på vaksinen i det siste, inkludert de som har hatt en alvorlig allergisk reaksjon på vaksinen, herunder beslag i sju dager av en tidligere vaksinasjon.

milde bivirkninger

Milde bivirkninger av den Tdap vaksinen ikke forstyrre dag-til-dag aktiviteter og inkluderer smerter på injeksjonsstedet, rødhet eller hevelse, mild feber på minst 100,4 grader F, hodepine, tretthet, kvalme, oppkast, diaré, magesmerter, frysninger, muskelsmerter, ømme ledd, utslett og hovne kjertler.
bilder Moderate bivirkninger

Moderate bivirkninger påvirke aktiviteter, men ikke krever legehjelp og inkluderer smerter på injeksjonsstedet, feber mer enn 102 grader F, hodepine, kvalme, oppkast, diaré og magesmerter.

alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er sjeldne og la personen ute av stand til å utføre vanlige aktiviteter og krever legehjelp. Selv om disse er ekstremt sjeldne, de inkluderer ekstrem hevelse på injeksjonsstedet og nervøs-system problemer.

helse

· Hvordan fylle ut en fysisk Assessment Form 
· Hvordan du skal gå for funksjonshemmede på grunn av stress 
· Akne Scar Reduksjon et løft til selvtillit! 
· Perimenopausal Symptomer 
· Medisinske grunner for bariatric kirurgi 
· Hvordan registrere for Medicare Online 
· Wilderness Programmer for problemfylte tenåringer 
· Bivirkninger av bryst ekstrautstyr piller 
· Fordeler med EPJ 
· Kiropraktikk Og Kiropraktorer