Lap banding problemer

Personer som er overvektige har et økende antall kirurgiske alternativer som er utformet for vektreduksjon. Dessverre kan disse surgeries være risikabelt, og de fleste prosedyrer har bivirkninger. En slik fremgangsmåte er Lap Band System. Ideen bak fanget bandet er å skape en liten pose i øvre del av magen med en mage band enhet. Dette skaper en ny mage og gir folk en langvarig metthetsfølelse. Bivirkninger

Nesten 88% av folk som har fanget bandet opplever uønskede bivirkninger. Noen av de vanligste bivirkningene er kvalme, brekninger, oppkast, band glidning og mage-band blokkering. Hvis bivirkningene anses alvorlig, pasienter kan vurdere å ha sine Lap Band system fjernet helt. Noen mindre vanlige bivirkninger er forstoppelse, diaré og problemer med å svelge.
Rapid Vekttap

Bandet i seg selv kan føre til hurtig vekttap. Rapid vekttap har sitt eget sett med problemer og komplikasjoner. Noen av de vanligste komplikasjoner av raske tap som anemi og underernæring.
Død

En mulig risiko med Lap Band er død. Med en hvilken som helst operasjon, er en mulig død stede. Heldigvis er døden en sjelden foreteelse.
Reoperasjon
p Det er noen tilfeller der reoperasjon er nødvendig. Hvis det er bandet glidning, obstruksjon av mage, eller erosjon eller deflasjon, kan personen må gjennomgå en ny kirurgisk prosedyre for å løse problemet. Ifølge Lap Band, 1 prosent av pasientene lider av en rift i magesekken (gastric perforering) og må gjennomgå en ny operasjon.
Hensyn

Det er visse folk som ikke bør behandles med Lap Band. Prosedyren er ikke anbefalt til barn eller tenåringer, pasienter som er gravide, og enkeltpersoner som ikke er villige til å godta kosttilskudd restriksjoner som kommer med prosedyren. De mest vanlige kosttilskudd restriksjoner innebære å gi opp søt mat, høyt kalori væske og alkohol.

helse

· Bleke tennene dine enkelt og rimelig med A Home Kit 
· Tegn og symptomer på hepatitt B 
· Long-Term Chantix Effects 
· Eiendom Of San Francisco 
· Raske Hjem Cures for Poison Ivy 
· Hvordan bryte opp nyrestein 
· Prinsipper for flowcytometrisystemer 
· Hvordan ta bort en Tan
· Ved hjelp av hypnosis for raskt vekttap 
· Hva er årsakene til Hyppig Bloody Nose?