Hvordan få medisinsk forsikring å betale for Lap-Band

Når først introdusert, ble Lap Band prosedyre anses eksperimentell og mange forsikringsselskaper vil ikke dekke dette vekttap kirurgi. I dag har koder i American Medical Association anses prosedyren coverable av sykeforsikring. Likevel er medisinsk dekning ikke en garanti. Det er viktig å bygge en sterk sak for operasjonen før du kontakter forsikringsselskapet. Instruksjoner
en

Vær sikker på at innledende kandidatur kriterier er oppfylt. Vanligvis kandidater for denne prosedyren er minst 100 pounds overvektig eller har en BMI som er høyere enn 40 år. I noen tilfeller kan en BMI på 35 eller mer kvalifisert, men med medisinske tilstander som følge av overvekt.
2

Forbered en grundig og omfattende liste over dokumenter for å gi til forsikringsselskapet. Disse dokumentene bør inneholde: en henvisning brev fra en primær omsorg lege som beskriver en medisinsk nødvendighet for denne vekttap prosedyre --- noen medisinske tilstander som stammer fra pasienten fedme bør være oppført i denne henvisningen, noen produkter som vil indikere bevis på mislykkede forsøk på vekttap --- dette kan inkludere kvitteringer fra vekttap selskaper, mat og mosjon tidsskrifter, fitness klubb dokumenter og bøker kjøpt på temaet kosthold og vekttap, henvisninger fra spesialister av alle forhold som har resultert fra å være overvektig (kardiolog, endokrinolog , etc.).
3

Ikke bli motløs hvis det første forsøket på dekning mislykkes. Noen ganger, vil forsikringsselskapene nekte innledende krav basert på mangel på grundig informasjon. Mange har oppnådd suksess under appellen prosessen med et forsikringskrav for denne prosedyren. Bare jobbe hardere med leger til å bygge en solid sak for kandidatur.

helse

· Financial Assistance for kreftbehandling 
· Hvordan betale for vekttap kirurgi 
· Hvordan Sammenlign Gallestein behandlingstilbud 
· Cold rettsmidler laget med Honey 
· Hvordan kjøpe Isagenix Cleanse for Life 
· Spinal Cord Tumor Prognose 
· Hva Leddgikt Cures er tilgjengelig Foruten kirurgi? 
· Forskjellene mellom tenuate & Phentermine 
· Den Okklusjon Effect 
· Hvordan behandle Paranoid personlighetsforstyrrelse