Morsomme Restauranter for Kids i New York

Eating i New York med barn kan være en skremmende opplevelse. Mens mange mennesker tenker på New York servering som oppskalere, trendy og ikke rettet mot barn, finne barnevennlige steder med en morsom atmosfære, en herlig meny for barn og voksne og god mat er ikke umulig. I en by med uendelige alternativer for mat, kan restauranter som gir en morsom opplevelse for barna bare ende opp med å bli en favoritt for voksne også. Peanut Butter & Co

Peanut Butter & Co er en restaurant i Greenwich Village som tilbyr en meny sikker på å behage både barn og voksne. Menyvalg inkluderer variasjoner på klassiske peanut smør smørbrød, som en grillet peanut butter sandwich med bananer og honning, smaksatt peanøttsmør smørbrød som hvit-sjokolade peanut smør og appelsinmarmelade, og andre smørbrød som en tunfisk smelte eller grillet ost. Smørbrød alle kommer med potetgull og gulrot, og spiser med hendene er et must. Vask det ned med melk, en milkshake, brus, juice eller kaffe. Hvis barna er fortsatt sulten på dessert, det er valg som Peanut Butter Tiramisu og Death by Peanut Butter. Å bringe spesielle måte av dette nabolaget butikken hjem, de selger glass med deres peanøttsmør, cookie mikser og andre diverse PB & Co-branded varer i butikken deres.

Peanut Butter & Co

240 Sullivan street

NY, 10012-4857 NY

212-677-3995

ilovepeanutbutter.com
Two Boots av Brooklyn
< br> p Dette Cajun-italiensk restaurant er et sted for hele familien som vil holde de voksne fornøyd med fantasifull meny og drikke, og holde barna underholdt med baller av pizzadeig gitt til hvert barn og vinduet som ser inn på kjøkkenet, hvor kokkene ofte svare på barnas spørsmål. Pizza fra barnemenyen kommer ut med en smiley ansikt på det, og legger til litt av en overraskelse til måltidet. Menyen er fullpakket med po'boys og smørbrød, hamburgere, pizza, pasta og hovedretter, samt desserter og en egen brunsj menyen, noe som gjør det til et sted foreldre og barn vil ønske å hyppige ofte.

To Boots of Brooklyn

514 2nd Street

Brooklyn, 11215-2608 NY

718-499-3253

twobootsbrooklyn.com


Serendipity 3

Mens Serendipity 3 er best kjent for sine frosne varm sjokolade, har det også en meny full av fantasifulle mat for foreldre og barn, inkludert en $ 1000 iskrem sundae . Barn kan bla gjennom landhandel, som er full av interessante nips, i restauranten mens du venter på et bord, eller bare se rundt restauranten som er fullpakket med minner. Med en liste over frosne drinker og iskremer rivaliserende de andre rettene på menyen, vil de viktigste problemområdene barna har er å velge hvilke søtt å bestille. For de voksne som ønsker noe annet enn dessert, på menyen supper og salater, hamburgere, gryteretter, sjømatretter, pasta, sandwicher og mer. Med høy energi tjenerskapet og livlig atmosfære, Serendipity 3 gir en underholdende matopplevelse.

Serendipity 3

225 East 60th Street

NY, 10022
< p> 212-838-3531

serendipity3.com

Mor og barn

· Slik Plan for Day Camp
· Hvordan du skal tolke Infant Movements
· Hvordan lage boble Costumes
· Hvordan være en mindre pågående Mom
· Hvordan lage Button Hair Bands
· Hvordan Vask Zinc Oxide Bleie Cream Out of Clothes
· Hvorfor får jeg en DNS-feil når du har tilgang Gmail? 
· Skattemessige konsekvenser med å gi deg Grønne Cards
· Hvordan håndterer dere Ulykkelige barn i en barnehage? 
· Telefon-og Tablet Apps for sommeren Fun