rydde opp prosedyrer for blod

Blood, spesielt i store mengder, kan være en av de mest urovekkende for å rengjøre. . Imidlertid er infisert blod relativt trygt å rengjøre. Fordi visse infeksjoner kan spre seg gjennom blodet, er det flere prosedyrer for å rense den opp som er foreskrevet av Occupational Safety og helse administrasjon og Centers for Disease Control and Prevention. Fagfolk som har blitt sertifisert for å rengjøre biohazards og fjerne menneskelig væsker på en sikker måte bør rengjøre store flekker.

Begrense tilgang

Begrense tilgangen til området eller farget materiale er en av de første skritt for å rydde opp blod. Dersom de fargede elementet er små eller det er ditt eget blod, rengjør elementet så snart du oppdager flekken. Hvis du er å rydde opp etter en ulykke med en person med infisert blod, begrense tilgang til området ikke bare kan hindre flekken sprer seg, men beskytte andre mot virus. I de fleste tilfeller, er det viktig å behandle alle ukjente blod som om det var infisert, i henhold til sikkerhet og helse administrasjon.

Beskyttelse

Latex eller nitrat hansker vil beskytte hendene fra eksponering for blod, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Fagfolk og sertifiserte personer vanligvis er på vakt for eventuelle skarpe gjenstander som kan pierce hansken og huden og lette spredningen av virus som HIV eller hepatitt B, i henhold til University of Kentucky's Environmental Health and Safety Department. Verneklær omfatter også disponibel og sterilt forklær og briller.

Barrier

Opprette en barriere rundt blodet hindrer den i å spre seg, og inneholder det slik at det kan rengjøres. Barrierer kan være laget av noe absorberende materiale som kattunge søppel, skitt, sand eller salt, i henhold til jeg Rengjøring Specialist Magazine.

Desinfiser

Helsefarer fortsatt eksisterer selv etter at blodet har blitt fjernet. Desinfisering av området er et viktig skritt. Bleach-baserte rengjørings-og desinfeksjonsmidler vil fjerne hiv og hepatitt B. Alle rengjøring verktøy bør også gå gjennom en desinfiserende prosess for å hindre virus fra å spre seg. Elementer dynket i blod skal kastes i egne biologisk farlig avfall beholdere.

sykdom

· hvordan rent vann flekker fra marmor
· hvordan å krølle satin bånd
· hvor å fjerne urin lukt fra klær
· hvordan komme maling flekker av klær
· typer kontoransatte tabeller
· Hvordan blir håret inngrodde?
· Hvordan fjerner jeg oransje Glo disen fra tregulv?
· hvor å fjerne rygger ut fingeren og tå negler
· hvor å fjerne tøymykner flekker fra klærne
· Hvordan fjerner jeg et filter fra en Maytag oppvaskmaskin MDB-8?