slags vaskemiddel til bruk med vann myknere

bløt vann renser godt med mange typer vaskemidler, både pulverisert og flytende. Hardt vann trenger å bruke såpe i stedet for vaskemidler til å unngå gråning av klærne fra mineral bygge-ups i stoffet. Vaskemidler produseres i dag inneholder vann myknere for å hjelpe tilstand vannet mens du vasker.

Flytende vaskemiddel

Væsker fungere godt i kaldt vann fordi de allerede er oppløst. Flytende vaskemidler eliminere muligheten for klærne som kommer ut av vaske dekket i hvit prikker. Flytende vaskemidler, derimot, vil ikke drepe bakteriene mindre emballasje angir at det er et desinfeksjonsmiddel.

Pulverform Vaskemidler

pulverform vaskemidler er ofte et populært valg fordi de er økonomiske. De fungerer bedre enn flytende vaskemidler på å fjerne bakken jordsmonn som skitt og søle og annet organisk materiale. De jobber også best i varmt vann så de ikke fullt ut kan gjøre jobben sin før de har blitt fullstendig løst. Hvis du vasker i kaldt vann, løser opp vaskemiddel i en kopp varmt vann før du legger den til i vaskemaskinen.

Natural Vaskemidler

Natural tekstilvaskemidler bruke alle naturlige ingredienser som for eksempel sitronsyre som rengjøringsmidler. Siden de ikke inneholder kjemikalier som klor, er en ekstra fordel at det ikke kreftfremkallende eller frie radikaler blir skapt gjennom deres bruk. Dette gjør hjemmet til et tryggere sted. Disse midlene også er egnet der et kalkfilter brukes.

sykdom

· jvc dvd opptaker problemer
· hvordan sette sammen en åtte skuff dresser
· hvordan du bruker en iste maker
· enkle trinn for å lage en barne-seng
· vaskemaskin tips
· hvordan å fikse opp en gammel tre stol
· hvordan du kan gi deg selv en rask og billig profesjonelle spa manikyr
· hvordan komme akrylmaling ut av klær
· hvordan du rengjør et badekar overflow avløp
· omsorg for skinnseter