bedbugs og sengetøy

Veggdyr er vingeløse parasitter som lever i sengene, hjem eller reir av dyr og mennesker og lever av deres blod. er veggdyr rødbrune, ovale og ca 1/4-tommers lange, så de er i stand til å gjemme seg i en rekke sprekker og revner. De angir en rekke hjem via møbler, bagasje, klær, sengetøy, bokser eller noe de gjemte seg i som ble overført fra en tidligere infisert sted

Historie

veggdyr har eksistert i tusenvis av år. De nesten døde ut i USA i 1940 som følge av den utbredte bruken av plantevernmiddelet DDT. Veggdyr har gjort et comeback i USA, muligens fordi en økning i internasjonale reiser har brakt flere besøkende til USA fra land hvor veggdyr er frodig, og veggedyr fanget en tur i de besøkendes bagasjen. High-omsetning fasiliteter som hoteller og sykehus, og forbudet mot DDT, anses også bidragsytere til oppblomstringen av den amerikanske bedbug befolkningen.

Helserisiko

bedbugs bite mennesker og dyr til å trekke ut små mengder blod. Mens de er fu00F4ring, injiserer de en liten mengde spytt sine i biter, noe som kan forårsake milde allergiske reaksjoner. Den biter kan bli rød og kløende, ligner på mygg og loppebitt, og så ved seg selv kan ikke brukes til å identifisere en bedbug infestation. Veggdyr er ikke kjent for å inneholde skadelige patogener.

Lokaliteter

veggdyr finnes over hele Nord-Amerika, Europa og Australia. De har flat organer som tillater dem å gjemme seg i sprekker og revner i senger og andre møbler der folk sover. De er vanligvis aktive om natten, når folk sover i infested senger, men veggedyr er også kjent for å mate i løpet av dagen. Veggdyr er oftest funnet i seng rammer, madrasser og spiralfjærer, men de kan gjemme seg i et område rundt i rommet, spesielt der det er rot.

Tegn til angrep

veggdyr kan også skjule i puter, sengetøy, kosekluter , gardiner og skittentøy. Skilt for infestation inkluderer live feil eller egg og brune eller røde flekker på sengetøy og madrasser. Disse stedene er bedbug er avføring. Veggdyr vanligvis dukker opp om natten, når verten sover, og krype tilbake til sine skjulesteder i løpet av dagen. Veggdyr kan overleve flere måneder uten mat, så selv leiligheter og hus som har stått tomt kan fortsatt havn bedbugs. Unngå møbler som har blitt forkastet på gata. Sengetøy må renses i varmt vann,. Kalde og varme temperaturer er ikke like effektive i å drepe og vaske bort skadedyr

Behandling

Møbler befengt med veggdyr ikke nødvendigvis trenger å byttes ut, men det vil kreve en grundig rengjøring og støvsuging. Faktisk må hele rommet være grundig rengjort og støvsuges. Sengetøy, sengetøy og vaskbare tekstiler må vaskes i varmt vann eller erstattes. Madrasser skal være innkapslet i lufttette plastposer, feilene vil dø av mangel på oksygen. Rengjør møbler dukket opp med en stiv stålbørste til å fjerne eventuelle feil eller egg, og deretter umiddelbart vakuum. Sørg for at dyner og tepper ikke berøre gulvet og forsegle området rundt utildekket rør eller ledninger. Seal hull i fliser eller gulvbelegg for å hindre bedbugs gjennomgår gjennom.

Reise Tips

veggdyr kan overføres i bagasjen og klær inn i et hjem når en person eller familie tilbake fra et opphold i en befengt hotellrommet. Når du bor på hotell eller motell, nøye inspisere sengetøy og møbler for røde eller brune flekker og andre tegn på veggedyr. Dersom det er mistanke om angrep, endre hotellopphold hvis mulig, kom hjem, vaske klær og andre utsatte materialer og kratt og vakuum bagasjen grundig.

sykdom

· hvordan å henge et vaskemiddelskuffen
· hvordan du rengjør rustfritt stål med sitronsaft og natron
· hvordan å reparere riper i en glassfiber pistol sak
· upassende tick fjerning
· hvordan å designe granitt bordplater
· hvor å fjerne mugg fra etsing
· hvordan er viktorianske bord laget?
· hvordan å forberede ditt hjem inventar
· hvor å fjerne blodflekker fra bomull
· hvordan rense gulvmatter