Omfattende informasjon om diabetes

Rundt 23,6 millioner mennesker i USA har noen form for diabetes, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer. Forskere har ennå ikke fant frem til en eksakt Årsaken til diabetes. Men miljømessige og genetiske årsaker kan være skylden for utviklingen. Typer

En metabolisme lidelse, oppstår diabetes når kroppen ikke kan forbrenne glukose riktig, enten fordi kroppen ikke produserer nok insulin (type I diabetes) eller kroppen ikke effektivt bruke insulinet den gjør råvarer.
Symptomer

Type II diabetes er ofte asymptomatisk. Type I og type II diabetes symptomer kan omfatte sterk tørste, sult, tretthet, vekttap og dårlig sårtilheling.
Treatment, Type I Diabetes

People med type I diabetes må behandle deres tilstand med insulin. Trening og sunne måltider også hjelpe i behandlingen.
Behandling, er type II diabetes

type II diabetes som behandles med livsstilsendringer som et velbalansert kosthold, mosjon, og glukose kontrollere muntlig medisiner som repaglinid (Prandin) og glipizid (Glucotrol). Insulin kan være nødvendig hos personer med type II diabetes som ikke responderer på endringer i livsstil.
Warning

Ubehandlet diabetes kan føre til blindhet, hjerneslag, nyreproblemer og nerveskader.

helse

· Tips om å kjøpe Tanning Lotion Engros 
· Reise Rullestoler dekke alle dine behov 
· Hvordan å miste vekt, er kalori telling ikke nødvendig 
· Underarm Whitening gjennomgang Bruke An under armene Whitening Cream For Mørk u…
· Tick ​​fjerning fra menneskelig hud 
· Sett Sleep Apnea å hvile bruke en CPAP maske 
· Homeopatisk behandling av angst 
· Hva Forhold behandler en podiatrist? 
· Hvorfor trenger du en MRI for prostatakreft? 
· Fosamax og brukket Femur