Rusbehandling Planer

Det er ikke noe enkelt om narkotikamisbruk. Det er intens, tvangsmessig og ukontrollerbar. Konsekvensene er nesten alltid ødeleggende. Avhengighet er en sykdom på samme måte som diabetes og høyt blodtrykk, bortsett avhengighet påvirker hjernen. Når folk først begynner å bruke narkotika, gjør de et bevisst valg, men det tar ikke lang tid for dem å miste evnen til å ta valg om deres bruk av narkotika. Lov å bruke blir tvangsmessig og tar opp begge sine dager og netter. Hjernen har en rekke kretser som utløser belønningen når en misbruker bruker, men også styrer deres evne til å bruke stoff. Genetisk sminke, slektshistorie og miljøfaktorer er også ansvarlig for avhengighet. Det er ingen vei ut i tillegg til behandling eller død. Detox

Detox fra narkotika er gjort i en assistert format. Pasienten må være innlagt på detox anlegget som en innleggelse. Hensikten er å eliminere de stoffer fra kroppen. Jo raskere dette gjøres, jo raskere cravings vil forsvinne, men de vil aldri bli helt borte. I detox, leger og sykepleiere er til stede for å bistå med ubehag at pasientene opplever. Mange ganger detox er farlig, det er derfor det bør alltid gjøres i en medisinsk tilsyn setting. En del av detox forbereder også pasienten for døgnbehandling. Detox varer vanligvis ikke mer enn én uke. . Detox kan være vellykket på sykehuset, behandlingssentre eller bolig rehab sentre
Skadereduksjon

skadereduserende behandling er for opiatavhengige - de som bruker heroin , morfin og opiat-baserte reseptbelagte legemidler som Vicodin, Oxycontin og Lorcet. Spesielt blant heroinbrukere eller andre IV brukere, er det alltid en stor risiko for overføring av sykdommer gjennom blod som er forurenset. På det mest grunnleggende nivået, tilbyr skadereduksjon nål-exchange tjenester, råd og støtte. Metadon og Suboxone brukes også som en del av skadereduserende tilnærming. Teorien er å få junkies ut av gaten, stoppe deres ulovlig aktivitet og erstatte deres stoffet med en trygg og lovlig alternativ som stopper cravings og blokker nevrotransmittere, slik at de ikke kan få høy hvis de bruker. Dette følges opp i en klinisk setting og doseres i henhold til forskrifter.
Poliklinisk behandling

poliklinisk behandling, pasienter kommer til klinikken regelmessig (mest ofte et par ganger per uke) til å engasjere seg i individuell og gruppevis rådgiving. Atferdsterapi er i hovedsak brukes til å endre holdninger og atferd. Sunt liv alternativer er lært, så vel som anvendelse av kognitiv terapi, for å hjelpe pasienter gjøre bedre valg når de har trang til å bruke eller er plassert i situasjoner som utløser bruk. Poliklinisk behandling fungerer også med familiene til de narkomane og lærer dem hvordan de skal stole på, tilgi og slett det å leve med en rusavhengig. Motiverende insentiver blir brukt som en måte å undervise narkomane at det er positive resultater når de ikke bruker narkotika.
I pasientbehandling

-pasient behandling er også kjent som bolig rehab. Her er pasienten innlagt på en lisensiert narkotika-behandling klinikken hvor de vil bo for så lite som et par uker til så lenge som flere måneder. Selv om ingen anlegget er den samme, disse inkluderer gruppe og individuell rådgivning, yrkesfaglige aktiviteter, 12-trinns program, kriseintervensjon og spesielle tjenester for gravide kvinner, medisinske forhold og psykiske lidelser. Pasientene er også forberedt på en overgang til en edru levende anlegget, hvis de ønsker det, etter at de fullstendig innleggelse rehab.
Rådgiving og psykologisk støtte

Rådgiving og psykologisk støtte må være en del av hver pasients behandling plan. Det må utføres av en profesjonell med en spesialitet i rusfeltet. Det er behov for struktur og rådgivning må være formelle i orden å sette tydelig klare planer og mål. Kognitiv atferdsterapi er ofte brukt i forbindelse med undervisning mestring, motiverende tiltak, familieterapi og klimaendringer ferdigheter.

helse

· Hvordan få Healthy 
· Hvordan lage en Blizzard Survival Kit 
· Skjønnheten ligger i øyet av Surgeon din! 
· Risiko for Lipo på Kalver 
· Hvordan bruke Drug flexeril 
· Makulaødem Behandling 
· Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus 
· Kjennetegn for Manic Depression 
· Hva kan en nevrolog Test? 
· Blikk Fabrication Safety