Hvordan erstatte en manglende tann

Det er flere grunner til at en person burde erstatte en manglende tann. De fleste mennesker ønsker et vakkert smil. I sin tur, de er opptatt av sunne tenner. Dessuten kan en manglende tann interferere med evnen til å tygge eller tale på riktig måte. Heldigvis finnes det forskjellige måter å erstatte en manglende tann, og de fleste prosedyrer er gjennomført over en kort periode. Du trenger
Bridge
Implant
protese
Tannlege
Vis flere instruksjoner
en

gå til tannlegen og finne den beste løsningen. Det er mange tann erstatning alternativer. Ta kontakt med din tannlege og diskutere alternativer. De vil sannsynligvis gi detaljert informasjon om hver utskifting alternativet, og fremheve de fordeler og ulemper ved de ulike metodene.
2

Velg den beste betalingsmåte. Tannbehandling er kostbare. Og dessverre, betaler dental forsikring sjelden de fulle kostnadene. De fleste tannleger er forberedt på å jobbe ut en betalingsordning.
3

Vurdere en permanent fast bro erstatning. En tann erstatning alternativ er fast bro. Dette permanent prosedyre fester erstatning tann til de naturlige tenner med sement. For denne metoden skal fungere, må du sunt tannkjøtt og vev. Ta vare på broen og det vil vare 15 år.
4

erstatte en manglende tann med et tannimplantat. Implantater er også permanente strukturer, som er perfekt for alle som mangler en tann eller flere tenner. Oral kirurger og periodontists normalt utføre prosedyren. Disse legene bore et hull i øvre eller nedre kjeve og feste implantatet. I gjennomsnitt tar det mellom tre og ni måneder å helbrede fra et tannimplantat prosedyren.
5

Bruk en flyttbar protese. Hvis du ikke ønsker en permanent løsning, bør du vurdere en flyttbar protese. Dette er den billigste alternativet. Men det tar lengre tid å dikte opp en protese. Mellom inntrykk og inventar, kan det ta en måned å fullføre protese.

helse

· Forretninger Rengjøring Services 
· Hvordan ta vare på Lapis Lazuli 
· Hva mener hjerte hjertebank gjøre? 
· Prognose av ikke-småcellet lungekreft 
· Typer hudkreft Føflekker 
· Om Apple Cider Eddik Renser 
· Skadelige stoffer i Smoking 
· Hva er årsakene til lav antistoffer? 
· AIDS i Afrika Informasjon 
· Hva er forskjellige måter som folk avløpsvann?