Hva er årsakene til lav antistoffer?

Antistoffer er proteiner som hjelper tag invaderende organismer for destruksjon. Uten antistoffer, er en person mer mottagelig for infeksjoner. Hypogammaglobulinemi er den medisinske termen for lave antistoffer (også kjent som gamma globulins) i blodet. B-lymfocytter
p Det er to typer lymfocytter (immunsystem celler). Type T-lymfocytter ødelegge invaderende organismer ved å angripe dem direkte. Type B-lymfocytter produserer antistoffer som tag invaderende organismer, signaliserer de T-lymfocytter og andre immunsystem celler til å ødelegge organismer.
Primary Hypogammaglobulinemi

Primær hypogammaglobulinemi er et resultat av direkte ødeleggelse av B-lymfocytter. Dette kan skje fra cellegift for kreft, en infeksjon som ødelegger benmargen (der B-lymfocytter er skapt), eller en genetisk tilstand der antistoffer laget er ikke funksjonell eller ikke produsert.
Sekundær Hypogammaglobulinemi

Sekundær hypogammaglobulinemia er et resultat av en sykdom som hindrer produksjon eller funksjon av antistoffer indirekte. Dette kan være en overveldende infeksjon som blåser mengden av tilgjengelige antistoffer.
Forbigående hypogammaglobulinemi

Nyfødte vil noen ganger oppleve lave antistoffer i kroppen sin fordi deres immunforsvar er ikke moden nok til å produsere antistoffer. Som et resultat av nyfødte er avhengige av antistoffer som sendes til dem av sin mor mens i livmoren eller gjennom kostholdet.
Forebygging /løsning

Før han ble behandlet med medisiner som kan senke antistoffer i kroppen, bør legen diskutere risiko og nytte av en slik behandling. Genetiske årsaker til hypogammaglobulinemi er ikke forebygges. Men det er nok av behandlinger for å erstatte eller øke antistoff nivåer.

helse

· Brann Barrierer i Skoger 
· Om Acne medisiner og graviditet 
· Low-Fat Diet for Kids 
· Hvordan sove uten støy 
· Hva er Barkers Liniment ? 
· Hvor å Feilfri sensitive tenner 
· Mageplastikk Behandling 
· Hvordan lage Apple Cider Eddik hjemme 
· Hvordan behandle Bone Blåmerker 
· Alkohol Rehab Program A Blessing To The Dark World Of Alkoholikere