Slik håndterer Klinefelter Syndrome

Klinefelter syndrom er en sjelden genetisk lidelse som oppstår når en gutt er født med ekstra X-kromosomer. Tilstedeværelsen av den ekstra x kromosomer fører til forsinket pubertet og uvanlige fysiske utvikling. Symptomer kan inkludere sparsom kroppshår, brede hofter, forstørrede bryster, høyere røster, liten penis og testikler, og infertilitet. Gutter berørt med tilstanden har ofte læring og sosiale vansker. Klinefelter syndrom er vanligvis diagnostisert når en gutt når puberteten. Tilstanden kan behandles slik at gutten kan oppleve puberteten og vokse inn i voksenlivet. Her er en guide til hvordan å håndtere Klinefelter syndrom. Du trenger
riktig diagnose
Testosteron behandlinger
Språk og læring hjelp
Therapy
Family støtte
Vis flere Instruksjoner
Slik håndterer Klinefelter Syndrome

en

få diagnostisert. Hvis din sønn er i en alder av puberteten og du mistenker Klinefelter syndrom, bør du oppsøke lege. Noen gutter er rett og slett sent bloomers og det er ingen grunn til bekymring. Men hvis du tror noe er galt, er det best å spørre legen for å utelukke eventuelle problemer. Legen vil gjennomføre en fysisk eksamen og et kromosom test, karyotype.
2

Start-testosteronbehandling. De fleste gutter med Klinefelter syndrom har lavt testosteron og må behandlinger for å øke nivåene. Testosteron i form av injeksjoner, er plaster eller gel gitt jevnlig for å hjelpe gutten utvikle normale mannlige egenskaper i puberteten. Din sønn kan trenge noen form for testosteron erstatning gjennom hele livet.
3

Hjelp sønnen din med noen tale eller lærevansker. Mange gutter med Klinefelter syndrom har også læring og talevansker. Disse problemene kan overvinnes med riktig opplæring og support. Konsultere med profesjonell tale og utdanning terapeuter for å få hjelp.
4

Utdanne din sønn om Klinefelter syndrom. Det kan være litt skummelt å utvikle annerledes enn de andre guttene. Kunnskap om sykdommen og det faktum at behandlingene vil forbedre tilstanden kan hjelpe din sønn takle.
5

være støttende for sønnen din. Det er vanskelig for en voksende gutt å møte utfordringene i forsinket pubertet. Gi din sønn veiledning, kjærlighet og støtte til å bygge sin selvtillit og selvfølelse. Klinefelter syndrom kan være en livslang tilstand, men det kan styres med behandling. Din sønn kan leve et fullverdig og lykkelig liv.

helse

· Velvære med essensielle oljer 
· Hvordan bruke gurkemeie som en Herbal Medicine 
· OSHA sikkerhetsstandarden Boots 
· Nutrition & ADD 
· Slik unngår Overspising For maksimum vekttap 
· Kjøpe Sikker steroide legemidler med Genezapharmaceuticals for effektive result…
· Hva er fordelene med Remifemin? 
· Livmor kreft behandlinger 
· Evista Vs. Boniva 
· Enkel måte å holde blodsukkeret i Kontrollpanel