Hvordan vite om Medicare Part D

Medicare Part D, den føderale program som subsidierer kostnadene av reseptbelagte legemidler for Medicare begunstigede, har vært i kraft siden januar 2006, men det er fortsatt forårsaker noe forvirring, spesielt blant alle baby boomers som er akkurat nå nådd påmelding valgbarhet. En forskjell mellom disse Medicare fordeler og de leveres av del A (sykehus forsikring), og B (Medical Insurance), er at de administreres av private forsikringsselskaper planer, og disse planene blir da refundert av Centers for Medicare og Medicaid Services. Du trenger
Medicare valgbarhet
datamaskin med internettilgang
Vis flere instruksjoner
en

bestemme valgbarhet å melde. Hvis du er registrert i, eller er i stand til å melde deg på, Medicare del A eller B, er du kvalifisert for del D. Du vil vanligvis være kvalifisert for Medicare hvis du er en amerikansk statsborger (eller ha vært en permanent lovlig bosatt i 5 år ) i alderen 65 år eller eldre. Du vil også være kvalifisert hvis du er under 65, men er deaktivert, får regelmessig dialyse for permanent nyresvikt, eller har amyotrofisk lateral sklerose (ALS).
2

Meld deg på del D selv om du ikke gjør det i dag tar noen form for medisiner. På den måten vil du allerede være dekket hvis din helse endres, og du trenger medisiner, slik tilfellet er med nesten alle på et tidspunkt.
3

Tenk på hvilket nivå av pris, komfort, og dekning er nødvendig for deg når du velger din plan. Ta hensyn til det faktum at du skal betale en månedlig premie, en egenandel, og en co-betaling for hver resept, så du må balansere kostnadene for en høyere egenandel versus en lavere månedlig premie og /eller en lavere copay , eller vice-versa.
4

Velg en plan som dekker eventuelle medisiner du allerede tar. Ikke alle stoffet er dekket av alle plan, så hvis du tar et legemiddel ikke på planen din liste, må du betale full pris for at stoffet eller bytte til et annet medikament.
5

hensyn til dekning gap, eller "smultring hull", som oppstår når du og din plan har sammen utbetalt mer enn et visst beløp (for tiden $ 2510) i et kalenderår for resepter. På dette punktet, vil du måtte betale 100% av alle narkotika kostnader til du kommer enda en milepæl (for tiden $ 4050 for out-of-pocket utgifter eller $ 5,726.25 total utbetalt av deg og etter planen) før dine narkotika kostnader er dekket igjen.

helse

· Tannlege Vs. Periodontist 
· Typer av kontrollerende atferd 
· Variant astma hos barn 
· Nerve i klem Treatment 
· Tegn og symptomer på lymfom kreft 
· Slik Skift ut batteriene i en Crest Spinbrush 
· AZ Of Kraftig Vekttap Strategier 
· Hvordan virker en Glyconutrient Arbeid i kroppen din 
· Slik bruker du en sprøyte 
· Hvordan å lette Ørebetennelse Pain