Tannlege Vs. Periodontist

I motsetning til en generell tannlege, er en periodontist tannlegespesialist du se om du har spesielle forhold med tannkjøttet og tennene. Alle trenger en tannlege, mens bare noen få kan trenge en periodontist. Begge typer fagfolk varierer i sine daglige oppgaver, samt sine pedagogiske krav. Dental Spesialiteter

Det er seks grener av tannhelsepersonell spesialiteter:. Periodonti, endodonti, kjeveortopedi, protetikk, pediatrisk tannbehandling, og muntlig og maxillofacial kirurgi
Generell Tannlege

p Det er generelt anbefalt at du ser en generell tannlege for regelmessige tenner rengjorde hvert halvår. Tannleger identifisere hulrom og mer alvorlige tilstander med røntgenbilder. Tannlegen din kan henvise deg til en spesialist hvis han ikke får behandle din tilstand.
Periodontist

En periodontist spesialiserer seg på de områdene som omgir tennene, inkludert bein og vev. Hans misjon er å hjelpe behandle og forebygge tannkjøttsykdommer og tap av tenner. Under eksamen, tar han røntgen og kontroll av tyggegummi eller tap av tenner, og mellomrommene mellom tennene og tannkjøtt. Periodontists utføre kosmetisk kirurgi når det er nødvendig.
Utdanning

Alle tannleger og spesialister er pålagt å gå til tannlege skolen i fire år etter undergraduate skole. Etter eksamen, får de en DMD (Doctor of Dental Medicine) eller en DDS (Doctor of Dental Surgery) grad. Periodontists delta i ytterligere tre år på skolen for deres spesialitet.
Henviste

Henvisninger fra en tannlege ikke er nødvendig for å se en periodontist, men du bør sjekke med forsikringsselskapet først, som noen kan kreve en tannlege henvisning for å dekke kostnadene for ditt besøk.

helse

· Bivirkninger av en cervical Epidural 
· Hvordan krympe Waist Size gjennom tips for hver dag life
· Depresjon og angst Symptomer 
· Pinto Beans i Low Carb dietter 
· Fakta om Lutera Prevensjon 
· Vaktmestertjenester Kontor Rengjøring 
· Legen anbefalte slankepiller 
· Om graviditet forfallsdatoer 
· Livmor leiomyosarcoma Prognose 
· Improve Your Brain Minne