Hvordan håndtere panikkanfall

Hjerte racing, svimmelhet, kveling, svette ... disse og andre symptomer oppleves av millioner av mennesker som lider av panikkanfall. Men det finnes hjelp. Her er hvordan å håndtere panikkanfall. Instruksjoner
en

Erkjenne at panikkanfall har mange symptomer og triggere som varierer fra person til person. En person kan føle seg kvalm, kvalm sitt og føler at de er gal. En annen person kan ha frysninger og føler at de kommer til å dø. Panikk problemene kan synes å komme fra ikke hvor eller utløses under visse omstendigheter som måtte kjøre en bil på motorveien.
2

Start med å lære alt du kan om panikkanfall. Å vite at over en av hundre mennesker opplever panikkanfall og gjenkjenne symptomene gjør opplevelsen litt mindre skremmende. Symptomene varierer fra grunne pust til abosolute terror til brystsmerter etterligne et hjerteinfarkt.
3

Legg merke til når du har panikkanfall. Er din panikkanfall utløst av stressende situasjon, når du er rundt visse ting, eller kommer de ut av ingen der?
4

Husk at visse matvarer, drikke og medisiner kan utløse panikkanfall inkludert koffein, alkohol og over disk diett futt piller. Se på hva du spiser for å hjelpe deg å håndtere panikkanfall.
5

Bruk beroligende åndedrag når du har et panikkanfall. Godta at du har en og la følelsen skylle over deg og bort.
6 p Hvis du kan finne et bestemt panikk problem du har som riding en heis, prøv å desensitize deg selv til det. Få i en heis med noen du stoler på og ri den til en etasje. Dagen ri den igjen. Hold gjør dette til du blir ufølsomme og panikkanfall avta.
7

Husk at panikkanfall er vanligvis overkommelig, men de kan ikke være helt kureres. Hvis du har et problem med å ha en heis du alltid kan ha problemet, men ved å bruke teknikker som den ovenfor kan du lære å håndtere panikkanfall.
8

Rådfør deg med lege for behandling og possiblitiy av medisiner for å hjelpe deg å håndtere panikkanfall. For mer informasjon og hjelp sjekke ut bøkene og hele Panic Attack program i ressursen på panikkanfall.

helse

· Omsorg For Aldring Teeth 
· Rullestolrampe Standards 
· Ny hjelp for Americas narkotikaproblemer Troops? 
· Hvordan lage en pre-diabetiker Dog Tag
· Integrering av EPJ-programvare With The Medical Billing programvare 
· Venapro - Fjern Hemoroide Hurt With The All-naturlige hemroid 
· Endovaskulær coiling Prosedyre for Brain aneurisme 
· Hva vi bør vite om Post Traumatisk Stress Disorders (PTSD) å overvinne symptom…
· Hvordan å oppløse en Kidney Stone 
· Hånd Truck Safety