Medisiner brukes til å behandle OCD

Obsessive Compulsive Disorder, eller OCD, er en livslang tilstand som ikke kan kureres ganske enkelt ved å ta en pille. Imidlertid kan visse typer medikamenter bidra til å opprettholde stabilitet emosjonell, som tillater behandling og andre typer behandling for å ta opp tilstanden. SSRI Antidepressiva

SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) antidepressiva som Prozac og Zoloft regulere serotonin i hjernen, som er knyttet til emosjonell stabilitet. Dette har vist seg effektiv i å ta OCD.
Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva er en eldre form for antidepressiva. De er foreskrevet sjeldnere enn SSRI fordi de har flere bivirkninger og abstinenssymptomer.
MAO-hemmere

MOAI står for monoaminoksidasehemmer, og de er bare noen ganger foreskrevet for OCD. I noen tilfeller, men de kan være effektive når andre medisiner har mislyktes.
Atypisk Antidepressiva

Atypisk antidepressiva er så kalt fordi de opererer annerledes enn andre antidepressiva (de påvirke forskjellige nevrokjemikaliene) og har forskjellige bivirkninger. Deres rekker inkluderer Effexor og Wellbutrin.
Andre medisiner

Noen leger har rapportert hendelser der OCD pasienter har dratt nytte av medisiner som Buspar, Parlodel, Klonopin og Xanax. Slike saker er isolert, imidlertid, og du bør snakke med legen din før du vurderer en slik medisinering.

helse

· En kiropraktor Sheffield kan hjelpe deg få Relief 
· Baba Ramdev Tips 
· Påvirker astma veksten hos barn ? 
· DIY Eye Test
· Botemidler for en pjokk brystet lunger 
· Hva gjør Gum Stretch? 
· Spørsmål til en kiropraktor 
· Behandlinger for Body lice 
· Liver Reduction Diet 
· Dekoding Cancer Har Science Oppdaget svaret?