Hvordan bruke Online Hamilton Depression Scale

Mange forskjellige standardiserte tester brukes til å vurdere symptomer på depresjon og angst. De fleste testene er administrert i en medisinsk setting og tolket av en kvalifisert mental helse utøveren. The Hamilton Rating Scale for Depresjon er en 21-element test brukes til å screene for depresjon og måle endring i depressive atferd. Elementer er scoret mellom 0 og 3 eller 4 personer som tilfører testen. Høyere score indikerer mer alvorlige symptomer. Hamilton Depression Scale kan tas på nettet med en umiddelbar resultat. Imidlertid ble denne testen ikke designet for å være selv-administrert. Du trenger
Awareness
Computer
Internet
Vis flere instruksjoner
en

tilgang til den elektroniske versjonen av Hamilton Depression Scale. Svar på hvert spørsmål ved å klikke på prikken ved siden av nummeret som best beskriver dine symptomer. Fullføre alle 17 elementer for en nøyaktig score. Elementer 18 gjennom 21 gi ytterligere informasjon om dine symptomer, er imidlertid ikke inkludert i beregnet score.
2

Klikk på "score"-knappen nederst på skjermen etter de første 17 elementene har vært besvart. En score vil dukke opp med en kort erklæring som angir om poengsummen er innenfor normalområdet eller om medisinsk behandling bør søkes. Poeng som er større enn 28 kan tyde på alvorlig depresjon.
3

Følg opp med en medisinsk leverandør hvis du er bekymret for at du kan være deprimert eller hvis poengsummen din på nettet Hamilton Depression Scale tyder på at Resultatet er ikke i normalområdet.

helse

· Non Invasive Scar Removal 
· Fysiske symptomer på Alzheimers 
· Skorpionbitt Cures 
· Hvordan få en krysse av i en Person 
· Hjemmelaget Bath rettsmidler for verkende muskler 
· Hva er forskjellen mellom en gjær infeksjon og sopp? 
· Teeth Whitening - Vanlige spørsmål 
· Om Evaluering og ledelse i medisinsk koding 
· Miste kjærligheten håndtak - bli kvitt fett på sidene av magen din 
· Nyrearterien Symptomer