Om nødstrømsgeneratorer

Emergency generatorer kan spare deg for mye problemer under strømbrudd. De er også bra for avsidesliggende steder. Du kan få nødstrømsgeneratorer i mange prisklasser og stiler. De kan flyttes rundt til forskjellige steder eller permanent koblet til et hus eller virksomhet. Funksjon

en nødgenerator blir brukt som et nødstilfelle strømforsyning. De kan brukes i boliger eller virksomheter under poiwer driftsstans. Alle enheter trenger strøm til å drive kan plugges inn i generatorer og trekke strøm fra det. Nødstrømsgeneratorer er installert for å gi eieren trygghet for at de ikke vil miste makt eller annen grunn, uansett hva som skjer.
Typer

Emergency generatorer kommer i to typer. Standby generatorer er permanent koblet til en elektrisk system. De har generelt store faste drivstofftanker, produserer store mengder kilowatt (kW) og er i stand til å kjøre i lange perioder. Bærbare generatorer kan brukes i avsidesliggende områder og er vanligvis mindre i størrelse og dermed produsere færre kilowatt, har mindre drivstoff kapasitet og kjøre for kortere perioder.
Egenskaper
< p> Emergency generatorer kan kjøre ut av tre forskjellige drivstoff. Bensin generatorer er den billigste, bærbare generatorer er oftest gass seg. En vanlig tilbakeslag med disse er ikke i stand til å holde drivstoffet i dem i lange perioder. Diesel generatorer er svært populært for kommersiell bruk. De er billigere i drift enn propan eller naturgass seg. Diesel kan lagres lengre og på en sikrere måte enn bensin. Naturgass og propan generatorer ofte krever mer vedlikehold enn de andre typene.
Hensyn

kraften produseres av generatorer er beregnet i watt og spenninger. Effekt er volumet av elektrisitet kreves for alle komponentene du vil til makten med generatoren. Generatorer kan levere alt fra 800 watt i de mindre bærbare seg og opp til 500.000 for store kommersielle standby nødstrømsgeneratorer. Du må legge opp alle de watt for hver enhet du trenger til makten. Spenningen er trykket av den elektriske strømmen. Det er oftest en kombinasjon av 120 volt og 240 volt for hjem og små bedrifter. De 240 volt brukes for enheter som klimaanlegg, ovner, vannpumper, tørketrommel og andre små-motored elementer. Store bedrifter trenger ekstra kraft for store maskiner. Det er nyttig informasjon i Resources nedenfor om ulike generatorer.
Warning
p Det er ekstremt viktig å aldri kjøre en generator i et lukket område. Røyk fra det kan føre til sykdom og død, så det må alltid være god ventilasjon ved hjelp av en generator. Dette inkluderer også å kjøre dem for små mengder av gangen. Du bør også aldri gjøre noen endringer i det elektriske tjeneste hvis du ikke er en profesjonell.

helse

· Hvordan forberede for en Gonoré Test 
· Hva er årsaken til flytere i øyet? 
· Overoppheting Issues i en Nokia E71
· Hvordan kjøpe narkotika på Online Apotek 
· Risiko for Vertebroplasty 
· Hva er stoffer som forårsaker Tinnitus? 
· Hva er Benztropine brukes til? 
· Hva er behandlingen for thymuskjertelen kreft? 
· Periodontal behandling for blødende tannkjøtt er en nødvendighet 
· Diet Krav til sykehjem