Asbest forgiftning Behandlinger

Asbest forgiftning er et begrep som ofte brukes for å beskrive eksponering for asbest partikler. Ved innånding, disse partiklene arr vev i lungene, fører til skader som kan til slutt føre til kronisk puste nyrefunksjon eller kreft. Asbest eksponering kan også forårsake kreft i bryst foring (mesothelioma). Alvoret av asbest forgiftning er relatert til lengden og graden av eksponering, og hensiktsmessig behandling er avhengig av omfanget av asbest-relatert skade. Tidsforsinket Resultater på eksponering
p Det er viktig å forstå at konsekvensene av asbest forgiftning vanligvis ikke manifest før tiår etter første eksponering til materialet. Hvis du føler virkningene av en asbest-relatert sykdom, kan kroppen din være å reagere på hendelser som skjedde 20 år eller lenger i fortiden. Mens du vil ønske å sjekke miljøet for å fortsette kilder til eksponering, som skadet ytterkledning på en eldre hjemme, er det fullt mulig tilstanden din er relatert til din nåværende virksomhet. Hvis du er bekymret for pågående eksponering for asbest, konsultere den aktuelle etater i ditt område om potensielle kilder og asbestsanering retningslinjer. Avslutte noe arbeid gjort i miljøer som inneholder løs asbest.
Behandling Asbestosis

Asbestosis er en kronisk puste svekkelse forårsaket av asbest-relatert arrdannelse i lungevevet. Det er vanligvis den minst alvorlige formen for asbest forgiftning, men selv så dens virkninger kan være ødeleggende, eller til og med dødelig. Hvis du har denne tilstanden, kan symptomene omfatter hoste, brystsmerter, minkende fysisk spenst og kortpustethet som kan forverres over tid. Kontakt legen din hvis du har disse symptomene, og informere ham om du har en kjent historie av asbest eksponering.
P Hvis du er diagnostisert med asbestose, vil omfanget av helseproblemer varierer med mengden av lungeskade involvert . Potensielle komplikasjoner inkluderer høyt blodtrykk i lungene (pulmonal hypertensjon) og utvidelse eller svikt i ditt hjerte. Du har også en økt risiko for å utvikle de to andre viktigste asbest-relaterte sykdommer, lungekreft og mesothelioma. Din risiko for lungekreft er høyere hvis du røyker.

Effekten av asbest eksponering ikke kan reverseres. Behandling for asbestose sentre på å behandle komplikasjoner av sykdommen, og unngå ytterligere eksponering for asbest. Hvis du røyker, bør du slutte umiddelbart. Behandle eventuelle lunge nedskrivninger --- inkludert forkjølelse, influensa og lungebetennelse --- med den ytterste punktlighet og alvor. Legen bør arbeide for å behandle eventuelle tilknyttede hjerte eller lungelidelser.
Behandling av asbest-relatert Lung Cancer

Asbest forgiftning som fører til lungekreft er behandlet i henhold til etablerte standarder for denne sykdommen. Alternativer for lungekreft behandling omfatter kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi. Ytterligere tiltak vil bli tatt for å håndtere de spesifikke effekter av arrdannelse av lungevev.
Treating Mesothelioma

Mesothelioma er en svært alvorlig konsekvens av asbest forgiftning. Denne sjeldne formen for kreft er vanligvis ganske aggressive, og det er ofte ikke oppdaget før det har avansert betydelig. Som et resultat, er den ofte fatale sykdommen. Behandlingstilbud for mesothelioma er i hovedsak de samme som for lungekreft, selv om kirurgi, cellegift og strålebehandling er ofte kombinert i et forsøk på å bekjempe raskt voksende tilfeller.

Referanser
  USA National Library of Medicine - National Institutes of Health
  National Cancer Institute
  Mayo Clinic
Resources
  USA National Library of Medicine - National Institutes of Health: Asbest

helse

· Hvordan behandle Anthracnose i Infected Soil
· Bruk A Food Journal for å lære å miste vekt 
· Excellence In Care At Forsvarlig 
· Financial Assistance for Drug & Alcohol Treatment 
· Fenobarbital som en behandling for hyperaktivitet 
· Slik får de beste resultatene fra din Workout Regime? 3 alternativer utforsket …
· Tegn og symptomer på herniated Disc C - 4 C - 5 
· Hva er forskjellen mellom eksterne hemorroider og indre hemorroider 
· Effekter av røyking på helsen til tenåringer 
· Kalsitonin nesespray Pain