Slik fjerner Engangshansker

Engangshansker gi beskyttelse mot blodbårne patogener og er nødvendig i mange helse-og human-tjenester innstillinger. Praksis hensiktsmessig fjerning av hansker før du trenger dem i en virkelig situasjon, hvis det er mulig, fordi det er viktig at du fjerner dem uten å ha forurenset hanske berøring med huden. Riktig disponibel fjerning av hansker er en del av Universal Health forholdsregler som vil hjelpe deg å unngå infeksjon i personlige eller profesjonelle innstillinger. Anta at alt blod, slim, urin og avføring inneholder en mikroorganisme --- dette vil sikre at du tar alle nødvendige forholdsregler. Du trenger
Infeksiøs avfallsbeholder
Vis flere instruksjoner
en

Klem den nedre håndflaten av en forurenset hanske med hansker på hendene på den andre hånden, og trekk den mot fingertuppene slik at den ruller av hånden med innsiden vendt utover. Ikke ta det helt, skjønt.
2

Klem den nedre håndflaten av andre hanske med fingrene på den delvis hansker hånd, og trekk den av helt ved å trekke den oppover og innsiden ut. Ikke kast denne hansken ennå --- holder det med fingertuppene på delvis hansker hånd.
3

Sett tommelen og pekefingeren på den nakne hånden mellom håndleddet og innside- ut mansjett av den delvis fjernet hanske. Vær forsiktig for å unngå å berøre utsiden av forurenset hanske med bare fingre.
4

Trekk hansken mot fingertuppene og deretter over den andre forurenset hanske.
5

Kast hanskene i en markert smittefarlig avfall container. Vask hendene grundig med såpe og varmt vann.

helse

· Hvordan bruke en Epi Pen for anafylaksi 
· Hvordan identifisere symptomer på Trikinose 
· Nyttige Tips for å velge Licensed narkotikamisbruk Rehab programmer 
· Hvordan bruke sitronsaft på Face 
· Hvordan vite om du har Strep Throat 
· Early Childhood Intervention Program for Nevada Medicaid 
· Dutch Diets
· Hvordan diagnostisere Lyme Disease 
· Slik håndterer Neck muskelsmerter 
· Tegn og symptomer på Addisons sykdom i et barn