Hvordan velge en Child Modeling Photographer

When sette sammen en portefølje for ditt barns modellering karriere, er det avgjørende å velge riktig fotograf. Disse øktene kan være kostbart, og du vil ønske å ha dem gjort riktig til å begynne med. Ditt barns modellering karriere vil avhenge av disse fotografiene, som klienter vil ønske å se et bilde av et barn før de bestemmer seg for booking dem. Instruksjoner
en

Skaff en liste fra ditt barns agent, eller ringe noen modellering agenter for en liste med anbefalinger. Ikke bare får ett navn og nummer - få flere. Hvis et byrå bare anbefaler en, kan de være i ledtog sammen i forretningsøyemed.
2

Be hver fotograf hva kostnadene er. De er vanligvis session avgifter samt foto avgifter. Hvis du setter sammen en portefølje, la dem vite slik at de kan gi deg mer nøyaktige kostnader. Du må kanskje også en fotograf å sette sammen et sammensatt kort, som er en modell visittkort. Den inneholder vanligvis en stor bilde og 2-3 små rundt det. Hvert bilde skal være helt annerledes, med forskjellige klær, hår og uttrykk. Noen fotografer har ekstra kostnader for klær endringer, så sørg for å spørre.
3

Be hver fotograf om hun har erfaring med barn. Fotografering av barn er en helt annen oppgave enn å fotografere voksne, og vil ha ulike krav. Det er viktig at du velger en fotograf som har erfaring med barn modeller.
4

Planlegge et møte med hver fotograf til å gå over og se på arbeidet deres. Dette er den beste indikator av hva de er i stand til. Ta en titt på deres demo bøker. Hvis de ikke kan gi deg noe, være skeptisk.
5

Be om referanser til andre foreldre som har brukt fotograf. Dette er en flott måte å avgjøre om denne fotografen er i stand til å ta flotte modellering bilder av barnet ditt. Se hva andre har å si om dem.
6

sjekke en bakgrunn må. Sjekk rundt og se om det er noen problemer eller klager med denne fotografen. Sjekk med Better Business Bureau så vel som med de lokale domstolene å avgjøre om det var noen søksmål mot ham for en eller annen grunn (se Resources nedenfor).

Mor og barn

· Sommer Musikk Aktiviteter for Children
· Ideer for en filmkveld for Teens
· Hvor lang tid tar det for en hund å levere etter at vannet Breaks? 
· Ting å gjøre med barna annet enn Watch TV
· Hvorfor Skjul Tenåringer gjør sitt sanne jeg? 
· Hvordan å vokse og ta vare på Hyacinths inni Home
· Hva å sette i vann for å holde Lime Ut av Humidifier
· Hvorfor er tenåringer flau av foreldre 
· Dialog Games for Kids
· Ønsker Lunchbox Ideer for Kids