Hvordan Heal en Hovne Zit

You vet du har en zit før du ser det. Ansiktet eller området rundt zit vondt og det føles som en knute på kroppen din. I stedet for å gå rundt med en hoven kvise på ansiktet ditt eller håndtere en smertefull zit andre steder på kroppen din, kan du redusere hevelse og bidra til å helbrede som zit på kort tid. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Mild ansiktsrens
Ren klut
ispose
Apple cider eddik
Bowl
Bomullspinne
Acne medisiner
Tannkrem

Vis flere instruksjoner
en

Fukt ansiktet med lunkent vann. Påfør ansiktsrens til rene fingertuppene. Gni forsiktig rengjøringsmiddel inn i huden og skyll. Klapp ansiktet tørt med et rent, tørt håndkle. Velg et rengjøringsmiddel som ikke inneholder ikke parfyme eller fargestoffer.
2

Vask berørte områder som ligger på andre områder av kroppen. Fukt området og vask den med en mild ansiktsrens i stedet for body wash. Unngå å bruke en loofah. Gni rengjøringsmiddel i det berørte området ved hjelp av et lett trykk med fingrene.
3

Vask ansiktet en gang om morgenen og en gang før du går til sengs. Fortsett å bruke en mild ansiktsrens som ikke inneholder eksfolierende perler. Ofte peeling huden fører ofte tørr og irritert hud. En mild rensemelk renser området uten å irritere den.
4

inn en ispose på det berørte området. Hold forsiktig ispose på zit i to til tre minutter om gangen. Den icepack vil ikke bare redusere hevelse i zit, men vil også bidra til nummen området. Tørk området igjen med kluten.
5

Hell en teskje av eple cider eddik i en ren bolle. Dyppe en vattpinne i beholderen. Påfør tuppen av bomullspinne til zit. La eple cider eddik tørr. Eple cider eddik hjelper tørke ut kvise og også hjelpemidler i hevelse reduksjon.
6

Påfør en mild akne medisinering eller tannkrem til zit før du går til sengs hver kveld. Bruk en ren bomullspinne for å bruke produktet. Fullstendig dekke zit med medisiner eller tannkrem. La produktet tørke og la zit alene over natten.

stil

· Slik fjerner ørehår Med Wax
· Hvordan Repoint en Foundation
· Hvilken stil av en sko med en lys grå dress? 
· Hvordan bruke PHPMailer på en Webform
· Hvordan lage en Hot Steam Bath for en Toddler
· Hvordan lage Natural Facial peeling Bruke glykolsyre & Mixing Oils
· Hvordan søke selv Etsning Primer på en Vehicle
· Hva antrekk kan være slitt med Knee & Calf Boots? 
· Hvordan gjøre Diagonal Høydepunkter i Hair
· Er skinn vesker Vanntett?