gass matlaging topper informasjon

Kjøkken matlaging topper, enten gass eller elektrisk, er uavhengige av ovnsrommet og er designet for å ha en integrert utseende med kjøkken counter-topper. En gass matlaging toppen kan installeres over en innebygd i vegg ovn eller oppvarming skuff, eller på egen hånd i en counter-top eller kjøkkenøy. Gass matlaging topper tilby nesten uendelige designmuligheter

Du trenger:. .
Plast badekar
Dolly.
Flytte lastebil.

funksjoner

Noen av funksjonene er tilgjengelige på gass matlaging topper inkluderer forseglede overflaten brennere som bidrar til å inneholde utslipp og en "gass på glass"-funksjonen med enkelte modeller har den forseglede brenner montert rett oppå de keramiske kokk-top. Noen modeller har en eller flere high-powered brennere på 15. 000 BTU for høy temperatur matlaging med woker, steking eller koking raskt vann. Noe gass kokk-topper har støpejern, porselen emalje-belagt kaminer som kan vaskes i oppvaskmaskin for enkel opprydding.

Kostnader

Prisen på en matlaging toppen og vegg ovn combo kan kjøre så mye som $ 1500 og kokk -top alene kan være så mye som $ 1000, men det er rimeligere modeller. Å ha eller ikke ha en gass oppkobling kan avgjøre om å kjøpe en gass eller elektrisk matlaging toppen. Når du vurderer driftskostnader gass er vanligvis mer energieffektive enn elektriske. Ifølge American Council for en energieffektiv økonomi, er det ikke en stor forskjell i effektivitet mellom gass og elektrisk matlaging topper.

Fordeler

Gass matlaging topper tilbyr fordeler som instant varme og presis temperaturkontroll med en direkte , variable flamme. Gass matlaging topper sparer også energi ved hjelp av elektronisk tenning som eliminerer behovet for en stadig brennende pilot lys. Gass matlaging topper gir utseendet og følelsen av et profesjonelt gourmet kjøkken og når den elektriske strømmen til kjøkkenet er slått av, kan du fremdeles bruke en gass matlaging topp å tilberede måltider.

Ulemper

Til tross for sine mange fordeler, det er noen negativer assosiert med gass matlaging topper. I 1996 rapporterte den britiske medisinske tidsskriftet, The Lancet, at bruk av innenlands gass apparater, særlig gass ovner, var knyttet til økt astma, luftveiene sykdom og nedsatt lungefunksjon, særlig hos unge kvinner. Dr. Gerald Ross, skrev Tidligere president for American Academy of Environmental Medicine "Tradisjonelt naturgass er en forurensende kjemisk stoff som kan forverre både klassiske allergi og kjemisk følsomhet. Denne effekten har blitt sett det meste i områder der naturgass er i utstrakt bruk. "

Hensyn

Omtaler generelt indikerer at elektrisk matlaging topper mer konsekvent artister enn gass, men mange kokker hevder at gass matlaging topper er mer presise. Det ser ut som personlige preferanse er en primær faktor i disse resultatene. ene undersøkelsen indikerte at gass og elektrisk matlaging plater har samme nivå av reparasjon og også at high-end gass matlaging topper krever mer reparasjoner enn rimeligere modeller.

sykdom

· hvordan å reparere en slitt søm i en stol
· hvor å endre frekvensen på en håndverker garasjeportåpner
· hvordan du får en kode salg
· hvordan du får stygge flekker av en stråhatt
· hvordan du rengjør en Tappan ovn
· hva er forskjellen på tråden telle i ark?
· støpejern panorere sikkerhet
· hvordan du rengjør lerret stoler
· hvordan gjøre skolen cubbies
· den beste måten å fjerne flekker fra tremøbler