tips for tv reparasjon

Du trenger:
målebånd
. Papp.
Målestokk.
Marker.
Pakking tape.
Kniv.
RMAX reflekterende isolasjon.
3-tommers bred PVC rør.
Baufil.
Spray maling.
Silikon caulk.
S kroker.

TV av mange bygger, størrelser og merker er tilgjengelige for kjøp. LCD, plasma, bak-projeksjon og tube-opererte sett, som de fleste elektroniske apparater, alle har sine egne problemer og tekniske problemer. Heldigvis kan mange av de vanligste problemene med TV tas opp med reparasjon alternativer som ikke innebærer dykking i interne ledninger eller kretser.

Rear Projection

Rear-projeksjon TV slik som Sony KDF-60XBR950 har svært store skjermer, high-definition bilde og bedre lysstyrke teknologi. Noen ganger har disse TV har problemer med lydanlegget. Hvis du får ingen lyd fra høyttalerne, sørge for at mute-knappen ikke er aktivert. Hvis det er fortsatt ingen lyd, sjekke lyden på ulike volumer for å se om et signal blir mottatt i det hele tatt og sjekk at "Speaker"-innstillingen i hovedmenyen er satt til "On. "Hvis dette mislykkes å gjenopprette lyden, er det mulig at infrarød interferens fra andre enheter er dempning lyden. Flytt TV vekk fra kilder til infrarød interferens, slik som DVD-spillere, videospillere, trådløse hodetelefoner mottakere eller trådløs telefon baser. Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med en sertifisert tekniker for reparasjon.

LCD

LCD-TV som for eksempel Philips 5000-serien 55PFL5705D/F7 har store skjermer, 1080 native HD bildekvalitet, SRS TruSurround HD-lyd og til og med USB-og minnekort-innganger for eksterne harddisker og eksterne video-enheter. Noen brukere opplever problemer med å få et bilde ved bruk av HDMI-tilkobling. Hvis ingen kommer på når du fester en HD-klar enhet til TV-HDMI-inngang, slik at skjermen innspill er satt til riktig HDMI-inngang. Hvis dette ikke gjenopprette bildet, sjekk HDMI-kabel for å sikre at den er sertifisert for bruk med HDCP-autentisk maskiner. Hvis HDMI-kabelen er godkjent, tilbakestille TV ved å koble den fra veggen og venter 60 sekunder. Koble tv igjen og prøv igjen. Hvis det fremdeles ikke vises, ta kontakt med en reparasjon tekniker.

LED

Forskning i baklys og bevegelse responstider har tillatt LED TV til å gi et bedre bilde enn mange LCD-TV i en enda tynnere design. Disse TV noen ganger lider "ghost imaging" når den er koblet til visse kabelbokser via HDMI-inngang. Løs dette ved først å sjekke forbindelse ledningsnett for løse tilkoblinger. Hvis problemet vedvarer eller ingen feil kan bli funnet, kan spøkelset bildet stammer fra en inkompatibilitet med HD-enheten som brukes på TV. Hook denne enheten opp gjennom digitale definisjonen komponent kabler i stedet. Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med en sertifisert tekniker reparasjon.

sykdom

· hvordan gjøre trebord
· sammenligne lg og Frigidaire vaskemaskiner
· lærfrakken rengjøring
· skoen skinner metoder
· om briller
· hvordan du kan spare penger kjøpe hvitevarer
· set-i flekkfjerning
· hvordan en tampong arbeid?
· hvordan du rengjør rustfritt stjele kokekar
· feilsøking en mikrobølgeovn dreieskive som ikke roterer