hvordan du feilsøker en søppel komprimator

En søppel komprimator kan være et effektivt apparat for dem som ikke har nok plass til å lagre søppel til pickup dag. Trash komprimatorer også er nyttige fordi de gir en lukket sted der huseiere kan plassere søppel, noe som betyr at lukt som kommer fra trash stikkontakten er minimert. Mens trash komprimatorer er enkle å betjene, er det anledninger når de ikke fungerer som de skal. Forstå hvordan du feilsøker papirkurven komprimatorer kan gjøre det lettere å fikse dem

trenger Du:
Trash komprimator.


en.
Kontroller papirkurven komprimatoren ledningen er satt ordentlig i veggen, hvis søppel komprimator gir ingen lyd, og vil ikke kjøre. Hvis støpselet er løst, plugge den i og prøve å slå komprimator på igjen. Hvis dette ikke fungerer, sjekk breaker for å sikre at overgangen til rommet som inneholder komprimator ikke er utløst. Hvis det er i "Off" posisjon, flytter du den tilbake i "On" posisjon og prøv å slå komprimator på igjen.
To.
Sørg for at søppelet komprimatoren skuffen er helt lukket . Den komprimator vil ikke fungere før døren er helt lukket.
Tre.
Trekk ut søppel komprimator og sjekke kjedet hvis det går kontinuerlig uten å stenge av. En løs kjede betyr at tenningsnøkkelen er ikke i stand til å kontrollere komprimatoren's motor. Strekk kjeden tilbake rundt girene, koble apparatet og slå av komprimator på. Vent litt tid på å sørge for at komprimatoren slår seg av av seg selv.
Fire.
Hold tasten i stedet for en lengre periode dersom du starter opp søppel komprimator og den umiddelbart begynner å bevege seg i revers, og det er lyden av rytmisk summer kommer fra apparatet. Du må trykke på tasten knappen inne i ca ett sekund for at enheten skal fungere ordentlig.
Fem.
Ordne flasker og bokser i komprimator i en annen rekkefølge hvis du finner at de bokser og flasker blir ikke komprimeres når komprimator kjører. Flasker og bokser som står oppreist eller kø er i stand til å tåle en stor mengde press. Pass på at bokser og flasker er plassert inn i komprimator i noen form for orden, og dermed gir komprimator å bruke nok press til å knuse eller knuse elementene inni.
6.
Kontroller at søppelsekker inne i skuffene er montert inn i spalten eller hakket på siden av komprimator's skuffen, hvis du finner at søppelsekk blir dratt ned i skuff sammen med søppel som det er komprimert.

Tips og advarsler


  Sett rullene på apparatet hvis skuffen ikke ruller inn eller ut lett. Dette er vanligvis et tegn på at valsene er slitt.

sykdom

· hvordan å reparere en slitt søm i en stol
· hvor å endre frekvensen på en håndverker garasjeportåpner
· hvordan du får en kode salg
· hvordan du får stygge flekker av en stråhatt
· hvordan du rengjør en Tappan ovn
· hva er forskjellen på tråden telle i ark?
· støpejern panorere sikkerhet
· hvordan du rengjør lerret stoler
· hvordan gjøre skolen cubbies
· den beste måten å fjerne flekker fra tremøbler