hjemmelaget tre møbler renere

Hvis du leter etter en øko-vennlig, hjemmelagde alternativ til butikk-kjøpte møbler rengjøringsmidler, har du sannsynligvis ikke trenger å gå mye lenger enn ditt kjøkken spiskammer. Hjemmelaget tre møbler rengjøringsmidler inneholder ingredienser du finner i de fleste velassorterte kjøkken hjemme, selv om du ikke har en viktig ingrediens, en tur til din lokale dagligvarebutikk vil bøte på det problemet. Hjemmelaget tre møbler rengjøringsmidler er lett å tilberede og de fungerer fantastisk på alle tre overflater som trenger rengjøring

Du trenger:.
Termometer.
Oppvaskmiddel.
Skylling agent.

Basic Oppskrift

Lag en hjemmelaget møbelpolish og renere fra eddik og olje. Eddik er en mild, men kraftig rengjøringsmiddel som trekker smuss fra tremøbler. Olje fuktighetsgivende treverket og holder den mot uttørking. Mål opp destillert hvit eddik i 1 /4 kopp trinn og hell den i en tom sprayflaske. For hver 1 /4 kopp med eddik, tilsett 3 eller 4 dråper olivenolje. Skru på spray flaske toppen, riste å kombinere olje og eddik blandingen, og du er klar til å begynne rense tremøbler.

Alternative Oppskrifter

For en sitrus-duftende hjemmelaget tre renere, erstatning sitronsaft for destillert hvit eddik. Surt sitronsaft rengjør så vel som eddik og det gir en mer behagelig duft.

Hvis du er rengjøring mørkt beiset tre møbler elementer, kan du bruke økologiske eple cider eddik. Denne variasjonen av eddik er faktisk det beste for rengjøring, men kan det flekker tre stykker med lettere ferdig.

sykdom

· hvor å fjerne brune flekker fra klasserom tepper
· hvordan å brette en t-skjorte på mindre enn 2 sekunder
· hvordan du rengjør plen boller
· husholdning helse tips
· hvor å fjerne sharpie blekk fra klær
· Maytag skiver informasjon
· hvordan å se bra ut i en genser uniform
· hvordan du rengjør boblebad glass øverst ovner
· hvor å fjerne gamle klistremerker
· hvordan bruke boraks i vasken