hvordan bli kvitt bugs inne i et hus

Hvis huset har bugs inne, er du sannsynligvis på jakt etter en måte å bli kvitt dem. Bugs er tiltrukket av boliger for en rekke årsaker, inkludert tilflukt de gir fra dårlig vær og mat. Bugs ofte snike seg inn gjennom hull rundt vindu og dører og gjennom hull i skjermene. Siden bugs kan bite, svi og forårsake irritasjon, er deres fjerning ofte avgjørende. Heldigvis kan du bruke husholdningsartikler til å utrydde de fleste bugs

Du trenger:. .
Vakuum
Borsyre.
Sugar.
Cornmeal.
Flour.
Havregryn.
Sugar.
Salt.
Blender.
Shallow beholdere.
Mild oppvaskmiddel.
Vann.
Sprayflaske.
 


en.
Støvsug noen døde eller levende insekter du kan se. Støvsuging er en ikke giftig måte å fjerne bugs fra hjemmet ditt. Bare vakuum over alle du ser og umiddelbart fjerne vakuum pose eller tømme canister og kast dem utenfor. Bruk slange vedlegget å bli kvitt bugs i møbler og på tak og vegger.
To.
Mix borsyre med like mye enten sukker, cornmeal eller mel. Dryss blandingen i områder hvor du har sett maur og rundt områder som potensielt kan tillate maur inne i huset, som vinduer og dører. Maurene bærer giftige borsyre tilbake til reiret, hvor de og andre maur fordøye det og dø. Hold barn og kjæledyr borte fra stoffet, som det kan være skadelig dersom rørt eller svelget.
Tre.
Lag en giftig agn for å holde sølvkre unna. For å gjøre denne effektive blandingen, grind en kopp med havregryn i en blender til det når konsistens mel. Legg en halv ts. sukker, 1 ss. av borsyre og en kvart ts. av salt til blandingen og kjør til alle ingrediensene er innlemmet. Sett blandingen i grunne containere og plassere dem i hele hjemmet ditt, utilgjengelig for barn og kjæledyr. Dekk containere med krøllete ark. Den sølvkre dør når de spiser giftige behandlingen.
Fire.
Kombiner en tredjedel kopp mildt oppvaskmiddel med 1 liter vann og legg blandingen i en sprayflaske. Bruk denne løsningen til en mygg eller fluer du ser inne i ditt hjem. Den spray er trolig å drepe dem ved kontakt.
Fem.
Lag agn baller, dersom kakerlakker er problemet. Bland sammen en kvart kopp for å forkorte med en åttendedel kopp sukker i en blender til de er innarbeidet. Rør sammen 8 gram av borsyre med en halv kopp mel og legge kombinasjonen av borsyre løsning. Legg varmt vann til blandingen til den er myk og våt nok til å lage deig. Rull blandingen i små baller og plassere dem i hjemmet, borte fra kjæledyr og barn. Legg dem i områder kakerlakker har en tendens til hyppige, for eksempel i skap, skap, under vasker og rundt papirkurven.
 

Tips og advarsler


 

     Seal hjemmet ditt riktig for å hindre feil i å komme på innsiden. Plasser duct tape rundt vinduer og dører i huset dersom de er i stand til å komme inn, eller vurdere å bruke caulk å fylle eventuelle sprekker eller hull rundt inngangene til ditt hjem. I tillegg, erstatte eventuelle skjermer som har hull eller tårer på dem.

sykdom

· hvordan å skifte en Kenmore tørketrommel forsegling
· hvordan du tilpasser christian skjorter
· hva er dimensjonene på en mini kjøleskap?
· hvordan man skal oppnå en faux antikk finish
· hvor å fastsette en vaskemaskin som spinner ut av kontroll
· hvor å restaurere rotting møbler
· hvordan å lage mat i ovnen nuwave
· bankett stiler
· hvordan sesongen en grill kokeplate
· de beste måtene å gjenbruke og resirkulere