Kontraindikasjoner for drikking Wheatgrass Juice

Wheatgrass juice er gress fra hveten anlegget Triticum aestivum Linn, som tilbyr mange gunstige helsemessige fordeler, for eksempel anti-allergiske, anti-astmatiske og anti-kreft egenskaper på grunn av sin høye vitamin og klorofyll innhold. Men det er noen kontraindikasjoner til hvetegress, og noen forholdsregler bør tas. Selv om fordelene med wheatgrass er anerkjent gjennom helse-industrien, har det ikke vært nok medisinske studier for å grundig bevise sine fordeler, og som mange helse kosttilskudd, er det ikke godkjent av FDA. Hvetegress Sensitivitetsberegninger

Unngå wheatgrass juice hvis du har allergi eller overfølsomhet for hvetegress. Hos personer ekstremt følsomme for hvetegress, kan det føre til hevelse i halsen. Også, hvis hvetegress er tatt i store mengder, kan enkeltpersoner oppleve kvalme og hodepine. Hvis du prøver hvetegress for første gang og er bekymret for mulige allergier, sjekk med din helse-omsorg leverandøren først. Hun kan anbefale at du drikker en liten mengde juice for å se hvordan kroppen reagerer.
Høy mengde vitamin K

På grunn av en høy andel av vitamin K i hvetegress, bør folk tar Warfarin --- en antikoagulerende brukes til å forebygge hjerteinfarkt, slag og blodpropp --- ikke ta wheatgrass. Warafin er også solgt som Coumadin, Jantoven, Marevan, Lawarin og Waran. Selv om du ikke tar en antikoagulant og er bekymret for mulige helsemessige motsetninger, sjekk med din helse-omsorg leverandøren før juicing wheatgrass.
Gravide og ammende mødre
< p> Gravide og ammende mødre anbefales ikke å ta wheatgrass, men andre kilder tyder på at det er trygt i moderate mengder. Ernæringsfysiolog Dina Aronson, M.S. RD, som skriver for "VegFamily: The Magazine for Vegan

Family Living," anbefaler ikke å ta wheatgrass fordi det ikke har vært nok studier gjort om graviditet og hvetegress. Imidlertid antyder Organisk Wheatgrass Company i Melbourne, Australia, som begynner med 1 ts. av hvetegress i et glass vann i løpet av svangerskapet.
p Hvis din lege eller jordmor støtter juicing wheatgrass, se etter hvetegress som er lys grønn, organisk og frisk. Både gress og jord skal lukte frisk og være mugg-free. Nøye valg av hvetegress vil sikre bedre kvalitet og bedre helse.

helse

· Monavie Review - Positive Press 
· Fitness, Stress-Free Retningslinjer for 8 Minute Abs 
· Hvordan behandle Colon Scarring
· Hva er årsakene til oksidasjon av askorbinsyre? 
· Atlanta Cosmetic Dentistry - rimelige alternativer 
· Hva du bør spise For Fast Vekttap? 
· Migrene Hodepine Relief Faren for vanedannende legemidler 
· Astmasymptomer i Toddlers
· Naturlig Facial Scar behandlingsmetoder 
· Del Mar Boot Camp et bra valg for din generelle helse