Gastroenterologisk Oncology

Gastroenterological onkologi, eller kreft i fordøyelsessystemet omfatter kreft i organer som er direkte involvert i fordøyelsen (spiserør, magesekk, tarm) og organer som er indirekte involvert (bukspyttkjertel, lever, galleblære). Symptomer avhenge av plasseringen og aggressivitet av svulsten og hvor fort kreften sprer seg. Generelle symptomer er diaré, forstoppelse, oppkast, kvalme og magesmerter. Behandlinger inkluderer generelt kirurgi sammen med kjemoterapi og strålebehandling. Magen Cancer

Magen består av flere kledning av vevet sammen med kjertler som skiller ut fordøyelsesenzymer juice. Submucosa er støtten foring av det indre laget, en muskel lag som blander mat, det ytre lag som dekker mage og subserosa som understøtter det ytre laget. Magekreft begynner vanligvis i det indre laget av magen, og over tid kan trenge dypere inn i andre lag av magen og til og med til nærliggende organer, slik som spiserør, tarm, lever og bukspyttkjertel.

Colon Cancer

Colon og endetarms svulster stammer i den indre veggen av tykktarmen. Godartede tumorer i tykktarmen er kjent for eksempel polypper, som ikke spre seg til andre deler av kroppen, og kan lett bli fjernet i løpet av en kolonoskopi. Men hvis polypper værende i tykktarmen for lenge, kan de bli ondartede og spre seg til nærliggende organer. Når dette skjer, er sjansene for å utrydde tykktarmskreft svært usannsynlig.
Forskjellige behandlinger

Behandling av fordøyelsessystemet kreft avhenger av hvilken type kreft og scenen kreften har kommet inn. Generelle behandlinger inkluderer kirurgi for fjerning av bulk massen av svulsten etterfulgt av flere måneder med cellegift og strålebehandling for å utrydde eventuelle rester av svulsten.
Overlevelse

Survival priser for fordøyelsessystemet kreft varierer avhengig av scenen der kreften er diagnostisert i. Tidlig påvisning er nøkkelen for å overleve. De ulike formene for fordøyelsessystemet kreft (mage, bukspyttkjertel, tykktarm) vanligvis har lignende overlevelse, med scene en kreft som gir en 70 prosent overlevelse i løpet av de første fem årene, å iscenesette to kreft med 40 prosent fem års overlevelse, og scene 4 kreft med 10 prosent fem års overlevelse.
Symptomer

Symptomer på fordøyelsessystemet kreft varierer avhengig av plasseringen av svulsten, men generelle symptomer er diaré, forstoppelse , kvalme, oppkast, blødning og magesmerter. Fordi disse symptomene er uspesifikke og kan være forårsaket av en rekke sykdommer, som for eksempel magesår, er diagnosen vanligvis laget av MR-bilder som avslører en kreftsvulst. Hvis noen av de ovennevnte symptomene kommer tilbake for mer enn en uke og responderer ikke på medisiner, bør en legetime planlegges.

helse

· Vil Teeth Whitening strips virkelig fungerer eller bør du feste med tannlegen d…
· Lindrende Your Body Of smerter 
· Hvordan å blande farger med SAI
· GenFX HGH Få fakta om GenFX HGH Releaser 
· Helse og skjønnhet produkter som gir deg et sunnere og penere Complexion 
· Sinus problemløsning 
· Velge Din medisinsk behandling Kompresjonsstrømper 
· Slik forlenger semen volum, sperm kvalitet og kvantitet? 
· Flat mage Øvelse Din Ultimate Guide 
· Hvordan finner du The Best Over Counter Wrinkle Cream raskt bli kvitt?