Solseng Facts

Sunbed, også kalt tanning bed eller kunstig tanning booth, refererer til utstyr som produserer UVA-stråling. Eksponering for UVA-stråling forårsaker en persons hud til tan. UVA-stråler fra solsenger er mindre sannsynlighet for å forårsake solbrenthet enn strålingen i sollys, i henhold til Environmental Protection Agency. Imidlertid er UVA-stråling ikke trygt. Helse Farene

eksponering for UVA-stråling i solsenger øker risikoen for å utvikle hudkreft. Kvinner som besøker solsenger mer enn en gang i måneden har en 55 prosent høyere risiko for føflekkreft, ifølge National Cancer Institute. I tillegg fører ultrafiolett lys hud for å bli tynnere, skade dens evne til å helbrede seg selv.
Risikofaktorer

Solsenger er farlig for alle. Men de er spesielt risikabelt for folk med blondt eller rødt hår, lys hud, eller blå, grå eller grønne øyne. I tillegg er folk med en familie historie av hudkreft eller en tidligere hudkreft har en høyere risiko for å pådra hudkreft fra kunstig soling.
Safety

Hvis du besøker en solseng, alltid bruke vernebriller som har 100 prosent beskyttelse mot UV stråler. I tillegg, sjekk huden din en gang i måneden for uvanlige støt eller sår, eller føflekker som har endret størrelse.
Alternatives

Sunless tanning kremer, spray og geleer gi en trygt alternativ til solsenger og soling, ifølge Mayo Clinic. Disse produktene gir huden din en garvet utseende uten å øke risikoen for hudkreft og andre forhold.

helse

· Leter etter huden din Den Ansvarlig Way Med Zo Skin Health And Cosmedix Skin Car…
· Behandlinger for Facial Swelling
· Organics Foods: Fakta Avdekket av en fersk undersøkelse 
· Oral Care 
· Healing med aromaterapi 
· Tennene sliping Fysisk eller psykisk sykdom 
· Finne en San Diego Boot Camp 
· Leie en personlig trener og begynne å jobbe ut 
· Best Selling Diet Programs - Har de virkelig fungerer 
· The ABCs of Agorafobi: Definisjon, symptomer og behandling