Drikkevann vs Nonpotable Water

Water er en dyrebar ressurs. Landbruk, visse fritidsaktiviteter - tenk på vannbaserte fornøyelsesparker og svømming, for eksempel - og mange bedrifter leve eller dø av vann, og et menneske kan bare overleve noen dager uten ting. Drikkevann og nonpotable vann har forskjellige karakteristikker og egenskaper, og er hver brukes til svært ulike formål. Drinkability

Definisjonen av nonpotable vann, ifølge Rocky Mountain Water Environment Association, er vann som ikke er egnet for drikking. Drikkevann, på den annen side, er svært drikkes. Nonpotable vann kan finnes i stillestående pytter, avløpsvann og giftige dumper. Drikkevann blir ofte behandlet for smak og trygghet.
Bruker

Drikkevann er trygt for drikking, matlaging og bading. Drikkevann kan også brukes til andre oppgaver som nonpotable vann brukes til, for eksempel vanning planter, flushing toaletter og vasker biler. I mange steder i det vestlige USA, nonpotable vann gjenvunnet fra kloakkrenseanlegg og andre kilder er ofte brukt for landskapsforming og irrigasjon.
Safety Bekymringer

Drikkevann blir evaluert og behandlet i en rekke måter å sikre farlige mikrober, kjemikalier, tungmetaller og andre forurensende stoffer blir fjernet før menneskene fordøye det. Dette forhindrer sykdom og skade på kroppens indre filtrering systemer. Forbruker nonpotable vann som ikke har blitt behandlet kan føre til sykdom, infeksjon, skade på indre organer og død.
Conservation
p Som vannressurser synke over hele verden, økt vern av alle vannkilder er nødvendig. Økt bruk og gjenbruk av nonpotable vann i oppdrett, vanning, landskapsforming og industrielle prosesser er ett skritt. Beskytte kilder til drikkevann drikkevann er et annet, men kan vise seg vanskeligere å oppnå.

helse

· The Best 5 Natural fett tap kosttilskudd 
· Plukke opp en varm jente på Gym-Tips om hvordan du gjør det 
· FIRheat Forbedrer Heat terapi og rehabilitering For Wrist Smerte 
· Hvordan bli kvitt akne enkle trinn for å følge for Clear Vakker Sin 
· Topicals vil hjelpe leddgikt 
· Spectrum Avkortning : Delicious Kan være næringsrik 
· Seniorer, ta hensyn! Kjøp Medisinsk utstyr /utstyr online og spar Large 
· UTC Tannlege - Finne En San Diego 92121 Tannlege 
· Slik Unn Panic Attack Effektivt 
· Identitetstyveri og Home Security